Δίνει 1,5 εκ για Μίλιτς ο Ολυμπιακός!

Τον 28χρονο Κροάτη αριστερό μπακ της Φιορεντίνα πάει να πάρει ο πρωταθλητής Ελλάδας και θα κοιτάξει να τον κλείσει άμεσα για να τον δηλώσει την Δευτέρα (24/7) στην ευρωπαϊκή λίστα.

Malta's Steve Bezzina, left, fights for the ball with Croatia's Hrvoje Milic during the Euro 2016 qualifying match between Croatia and Malta, at Maksimir stadium, in Zagreb, Croatia, Tuesday, Sept. 9, 2014. (AP Photo/Darko Bandic)
Malta's Steve Bezzina, left, fights for the ball with Croatia's Hrvoje Milic during the Euro 2016 qualifying match between Croatia and Malta, at Maksimir stadium, in Zagreb, Croatia, Tuesday, Sept. 9, 2014. (AP Photo/Darko Bandic) AP

Τελικά ο Ολυμπιακός θα πάρει παίκτη πριν την Παρτιζάν. Παρά τα όσα ακούγονταν και διέρρεαν από την ΠΑΕ το απόγευμα της Παρασκευής (21/7) ότι οι “ερυθρόλευκοι” δεν θα κάνουν την παραμικρή κίνηση εώς το πρώτο ματς του Βελιγραδίου, φαίνεται πώς τελικά θα γίνει κάποια μεταγραφή.

Ο 28χρονος διεθνής Κροάτης της Φιορεντίνα, Χρβόγιε Μίλιτς είναι ο “εκλεκτός” του Ολυμπιακού για το αριστερό άκρο της άμυνας. Ο Αλμπέρτο Ντε Λα Μπέγια που ήδη ψάχνεται να φύγει για την Ισπανία, θα αποτελέσει σύντομα παρελθόν και οι Πειραιώτες κινήθηκαν μυστικά τις τελευταίες μέρες για τον Μίλιτς, ο οποίος πέρσι είχε 17 συμμετοχές με τους “βιόλα” στο Καμπιονάτο και άλλες 2 στο Europa League.

Ο Κροάτης αποκτήθηκε από την Φιορεντίνα πέρσι τον Αύγουστο από την Χάιντουκ Σπλιτ, υπογράφοντας συμβόλαιο εώς το καλοκαίρι του 2018.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η μεταγραφή του μπορεί να πάει στο 1,5 εκατομμύριο ευρώ, ενώ σημαντικό ρόλο παίζει ο Φάλι Ραμαντάνι, ο ατζέντης του Χάσι, του Μάριν και του Ζντιέλαρ, ο οποίος φαίνεται να έχει πελάτη και τον Μίλιτς!

Ποιος είναι ο παίκτης που προσπαθεί να κλείσει ο Ολυμπιακός και να τον ντύσει στα “κόκκινα” το Σαββατοκύριακο (22-23/7), έτσι ώστε να τον δηλώσει το βράδυ της Δευτέρας (24/7) στη λίστα της UEFA για τα ματς με την Παρτιζάν.

Πρόκειται για έναν αριστερό μπακ που παίζει όλη τη γραμμή. Έναν παίκτη που ταιριάζει στα χαρακτηριστικά που ζητούσε ο Χάσι για τους ακραίους μπακ, να μπορεί να παίζει δηλαδή μπακ χαφ, κάτι σαν τον Ελαμπντελαουί ή τον Κούτρη.

Πέρσι για παράδειγμα στο 3-5-2 του Πάουλο Σόουζα στην Φιορεντίνα έδειξε αυτά τα χαρακτηριστικά, αφού σχεδόν σε όλη τη σεζόν έπαιζε όλη την αριστερή πλευρά.

News 24/7

24MEDIA NETWORK