Πάει ΗΠΑ με… Μπόγιαν για να συναντήσει τον Πουλίδο

Το καλύτερο για το τέλος φαίνεται πως κράτησε η διοίκηση του Ολυμπιακού, προκειμένου να συμπληρώσει το παζλ της νέας αγωνιστικής περιόδου. Όπως όλα δείχνουν, ο Ερίκ Αμπιντάλ δεν θα είναι το μόνο τρανταχτό όνομα του ρόστερ, καθώς η διοίκηση εντείνει τις προσπάθειές της προκειμένου πολύ σύντομα να ντυθούν στα ερυθρόλευκα άλλοι τρεις πολύ σημαντικοί ποδοσφαιριστές!

Πάει ΗΠΑ με… Μπόγιαν για να συναντήσει τον Πουλίδο

Κατ' αρχήν οι πρωταθλητές Ελλάδας πλησιάζουν -ώρα με την ώρα πλέον- όλο και περισσότερο στον Μπόγιαν Κρίκιτς! Φαίνεται πως οι αρχικές αντιρρήσεις και του ίδιου του ποδοσφαιριστή, αλλά και των διοικούντων την Μπαρτσελόνα κάμπτονται και βρισκόμαστε ενόψει της μεταγραφής του καλοκαιριού!

Αν όλα πάνε καλά και δεν υπάρξει κάποια αναποδιά της τελευταίας στιγμής, ενδεχόμενο που δεν μπορεί να αποκλειστεί όταν μιλάμε για μεταγραφές και μάλιστα τέτοιου -υψηλού- επιπέδου, ο Ολυμπιακός θα βάλει στη μηχανή του έναν από τους κορυφαίους μεσοεπιθετικούς της Ευρώπης, ο οποίος στα 24 μόλις χρόνια του έχει αγωνιστεί στους "μπλαουγκράνα", αλλά και σε Μίλαν, Ρόμα, Άγιαξ!

Μπορεί να μην έχει κάνει ακόμη το μεγάλο "μπαμ" που όλοι περίμεναν πριν από μερικά χρόνια, ωστόσο για το ταλέντο και την ποιότητά του δεν υπάρχουν αντιρρήσεις. Επίσης, ουδείς μπορεί να αμφισβητήσει ότι αυτός ο ποδοσφαιριστής είναι πολυτέλεια για το ελληνικό ποδόσφαιρο, καθώς μέχρι πριν από λίγο καιρό το άκουσμα και μόνο πιθανής μεταγραφής του στον Ολυμπιακό θα έμοιαζε με όνειρο θερινής νυκτός!

Ενσωματώνεται ο Πουλίδο

Από 'κει και πέρα, οι τελευταίες πληροφορίες σχετικά με την υπόθεση Πουλίδο συγκλίνουν σε αυτό που καιρό τώρα έχει αποκαλύψει το Contra.gr. Συγκεκριμένα, μετά τις πρόσφατες εξελίξεις στο Μεξικό το πιθανότερο σενάριο είναι ότι ο διεθνής επιθετικός θα ενσωματωθεί με τη νέα του ομάδα, στο διάστημα της παρουσίας της στις ΗΠΑ για τα σπουδαία φιλικά που έχουν προγραμματιστεί στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού.

Πάει ΗΠΑ με… Μπόγιαν για να συναντήσει τον Πουλίδο

Έρχεται ο επιθετικός

Με Μπόγιαν και Πουλίδο ο Ολυμπιακός ενισχύει εξαιρετικά τη μεσοεπιθετική του γραμμή, την ώρα που κορυφώνονται οι επαφές προκειμένου να αποκτηθεί και ο σέντερ φορ, ο οποίος θα κληθεί να κάνει τη διαφορά. Στην Πλατεία Αλεξάνδρας γνωρίζουν καλά ότι η ομάδα δεν γίνεται να πάει στην Αμερική έχοντας μοναδικό "καθαρό" φορ τον Παπάζογλου και από πίσω τον πιτσιρικά Διαμαντάκο. Έστω κι αν υπάρχει ο πολύς Χαβιέρ Σαβιόλα, ο οποίος, όμως, είναι περισσότερο περιφερειακός κυνηγός και λιγότερο "φουνταριστός".

Οι εξελίξεις "τρέχουν", λοιπόν, νεότερα αναμένονται ακόμη και μέσα στο Σαββατοκύριακο, ενώ παράλληλα η ομάδα δείχνει μετά και το δεύτερο δείγμα στο φιλικό με τη Ντιναμό Κιέβου, στο οποίο ξεχώρισε ο Παϊτίμ Κασάμι, ότι μπαίνει στη σωστή τροχιά, προκειμένου να παρουσιάσει την επόμενη σεζόν κάτι ακόμη καλύτερο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK