"Πάμε για το έξι στα έξι" λένε στον Ολυμπιακό

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε θέση ισχύος αλλά διοίκηση και ποδοσφαιρικό τμήμα κρατούν χαμηλούς τόνους ενόψει της συνέχειας.

"Πάμε για το έξι στα έξι" λένε στον Ολυμπιακό
INTIME SPORTS

Χαμηλούς τόνους κρατούν στον Ολυμπιακό ακόμα και μετά την ήττα του Παναθηναϊκού που τους φέρνει στο +4 έξι αγωνιστικές πριν από το τέλος του πρωταθλήματος.

Από το στρατόπεδο των "ερυθρόλευκων" τονιζόταν ότι τίποτα δεν έχει τελειώσει και ότι ο Ολυμπιακός θα επιχειρήσει το έξι στα έξι για να είναι σε κάθε περίπτωση εξασφαλισμένος. Αυτή, άλλωστε, είναι και η άποψη του Βαγγέλη Μαρινάκη ο οποίος παρακολούθησε το ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό από τη σουίτα του στο Καραϊσκάκη.

Οι ποδοσφαιριστές από την πλευρά τους παρακολούθησαν το πρώτο τέταρτο του αγώνα στο Ρέντη και εν συνεχεία αποχώρησαν για τα σπίτια τους.

Εν όψει της ρεβάνς με τη Μέταλιστ τέλος, οι Α. Παπαδόπουλος, Φουστέρ και Κάρολ που απουσίασαν από το παιχνίδι της Κυριακής κόντρα στον Αρη υπολογίζονται κανονικά. Το ιατρικό τιμ του Ολυμπιακού θα κάνει τη Δευτέρα τον τελευταίο έλεγχο αλλά εκφράζεται η αισιοδοξία ότι άπαντες δεν αντιμετωπίζουν πλέον πρόβλημα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK