Πελέ, Γιαταμπαρέ και Μεντζανί στο μεταγραφικό προσκήνιο του Ολυμπιακού

Ο Μίτσελ δήλωσε πως ο Ολυμπιακός δεν προτίθεται να προχωρήσει σε μεταγραφές ή παραχωρήσεις ποδοσφαιριστών τον Ιανουάριο, ωστόσο υπάρχουν κάποια πράγματα που είναι σε εκκρεμότητα και θα πρέπει να ξεκαθαρίσουν τις προσεχείς εβδομάδες.

Πελέ, Γιαταμπαρέ και Μεντζανί στο μεταγραφικό προσκήνιο του Ολυμπιακού

Όπως η υπόθεση του Πελέ (Εργοτέλη), αλλά και το αν θα παραμείνει ή όχι ο Γιαταμπαρέ στο Ρέντη, ενώ ο (δανεικός από τη Μονακό) Μετζανί έχει εκφράσει την επιθυμία να συνεχίσει σε άλλη ομάδα προκειμένου να πάρει παιχνίδια ενόψει των υποχρεώσεων της Αλγερίας στο Μουντιάλ της Βραζιλίας.

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης και ο Μίτσελ δεν αποκλείεται να κάνουν μια συζήτηση επί των συγκεκριμένων θεμάτων στο περιθώριο της Χριστουγεννιάτικης γιορτής του ποδοσφαιρικού τμήματος το απόγευμα στο "Γ. Καραϊσκάκης".

Νωρίτερα, στις 2 το μεσημέρι, θα διεξαχθεί στο γήπεδο "Καραϊσκάκης", ο "2ος Ετήσιος Αγώνας Αγάπης", μεταξύ των βετεράνων ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού και των ρεπόρτερ που καλύπτουν το ρεπορτάζ της ομάδας, που είναι αφιερωμένος στο Ίδρυμα Αργώ. Το Ίδρυμα άρχισε τη λειτουργία του το 1985, από μητέρες, συζύγους ναυτικών που είχαν παιδιά με ειδικές ανάγκες. Τη σέντρα στην αναμέτρηση θα κάνει ο Μίτσελ, ενώ το "παρών" θα δώσει και ο Κριστιάν Καρεμπέ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK