Πέρασε ιατρικά ο Μπόατενγκ, μπέρδεμα με τη Ντνιέπρ

Ο Ολυμπιακός δεν επιβεβαιώνει επίσημα για τον Ντέρεκ Μπόατενγκ, ωστόσο ο 30χρονος Γκανέζος χαφ είναι στην Αθήνα και πέρασε τα ιατρικά τεστ. Το πρόβλημα, όμως, εντοπίζεται στο γεγονός ότι ο παίκτης βρίσκεται σε δικαστική διαμάχη με τη Ντνιέπρ για να κερδίσει την ελευθερία του.

Πέρασε ιατρικά ο Μπόατενγκ, μπέρδεμα με τη Ντνιέπρ

Από τον Ολυμπιακό δεν υπάρχει επίσημη επιβεβαίωση για τον Ντέρεκ Μπόατενγκ ( ο οποίος σύμφωνα με ρεπορτάζ του Skysports κλείνει στους Πειραιώτες), ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες ο 30χρονος χαφ βρίσκεται στην Αθήνα και πέρασε από ιατρικές εξετάσεις στο "Μετροπόλιταν".

Ο Γκανέζος, ο οποίος έγινε γνωστός στο ελληνικό κοινό από τη θητεία του σε Καλαμάτα, Παναθηναϊκό και ΟΦΗ, αποτελεί προσωπική επιλογή του Μίτσελ, με τον οποίο συνεργάστηκε για δύο χρόνια στη Χετάφε.

Ωστόσο, τα πράγματα φαίνεται να μην είναι τόσο εύκολα γιατί ο Μπόατενγκ δεν έχει μείνει ελεύθερος από την ουκρανική Ντνιεπρ, με την οποία βρίσκεται σε δικαστική διαμάχη για να κερδίσει την ελευθερία του. Αυτομάτως γεννάται το ερώτημα αν ο Ολυμπιακός θέλει τον παίκτη για τώρα ή προσπαθεί να τον κλείσει για το καλοκαίρι.

News 24/7

24MEDIA NETWORK