Πέρες, ο τέταρτος

Στην εκπνοή της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου, ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την απόκτηση του Ερνάν Πέρες, που αποτελεί τον τέταρτο παίκτη που ενσωματώθηκε στο ερυθρόλευκο ρόστερ τον Ιανουάριο, μετά τους Βαλντές, Μαρκάνο και Πελέ.

Πέρες, ο τέταρτος

Αναφέρουμε τη λέξη ενσωμάτωση και όχι απόκτημα, διότι ο Ολυμπιακός απέκτησε και άλλους ποδοσφαιριστές όπως, τον 23χρονο διεθνή Νορβηγό κεντρικό μέσο Αμπντισαλάμ Ιμπραϊμ που έμεινε ελεύθερος από την Μάντσεστερ Σίτι και υπέγραψε συμβόλαιο διάρκεια 3,5 ετών με τους Πειραιώτες και παραχωρήθηκε δανεικός στον Εργοτέλη, αλλά και τον 18χρονο Σέρβο χαφ Σάσα Ντζιέλαρ που συνεχίζει ως δανεικός στην ΟΦΚ Μπέογκραντ.

Ας επανέλθουμε, όμως, στον Πέρες. Ο διεθνής ακραίος επιθετικός υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας 3,5 ετών στον Ολυμπιακό, με τους Ισπανούς να αναφέρουν ότι η Βιγιαρεάλ θα εισπράξει το ποσό των 2,5 εκατ. ευρώ.

Αμέσως μετά τις υπογραφές, ο 25χρονος ποδοσφαιριστής που αποτελεί τον αντικαταστάτη του Βάις, δήλωσε για τη μεταγραφή του: " Είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτό το νέο βήμα που ξεκινά για εμένα. Είμαι περήφανος που είμαι εδώ σε μία πολύ μεγάλη ομάδα κι ελπίζω να κάνω το καλύτερο δυνατό.

Προσωπικός μου στόχος είναι να καταφέρω να προσαρμοστώ γρήγορα. Όσον αφορά τους στόχους μου με την ομάδα, είναι φυσικά να αναδειχθούμε πρωταθλητές και να πάμε καλά στο Champions League.

Εύχομαι να εξελιχθώ σε έναν καλό παίκτη για τον Ολυμπιακό. Ήρθα να τα δώσω όλα για τη φανέλα αυτής της ομάδας!".

News 24/7

24MEDIA NETWORK