Πίεση για Αμαλφιτανό, ξεκαθαρίζει του Ιμπαγάσα

Μέχρι το βράδυ θα επανέλθει ο Ολυμπιακός για την απόκτηση του Μοργκάν Αμαλφιτανό από τη Μαρσέιγ.

Πίεση για Αμαλφιτανό, ξεκαθαρίζει του Ιμπαγάσα

Οι "ερυθρόλευκοι" θέλουν τον Γάλλο άσο, το έχουν δείξει, και ψάχνουν να βρουν την κατάλληλη φόρμουλα για να τον φέρουν στον Πειραιά. Η γαλλική ομάδα απέρριψε την τελευταία πρόταση, αλλά μέσα στην ημέρα οι νταμπλούχοι αναμένεται να καταθέσουν νέα, ελπίζοντας ότι θα καταφέρουν να αποσπάσουν την απάντηση που θέλουν για να κλείσει θετικά ακόμη μία μεταγραφική υπόθεση.

Εν τω μεταξύ, στην Αθήνα αναμένεται ο μάνατζερ του Αριέλ Ιμπαγάσα προκειμένου να μιλήσει με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού. Η πρόσκληση που απηύθυναν οι "ερυθρόλευκοι" στον εκπρόσωπο του βιρτουόζου Αργεντινού φανερώνει τη διάθεση τους να τον κρατήσουν για άλλον ένα χρόνο, ωστόσο όλα θα κριθούν από την πρόταση που λογικά θα καταθέσουν.

Αντίθετα, τελειωμένος θεωρείται ο Χουάν Πάμπλο Πίνο. Στο συμβόλαιο του Κολομβιανού εξτρέμ, ο οποίος έπαιξε στο β' μισό της περυσινής σεζόν έχοντας καλές και κακές στιγμές, υπάρχει οψιόν ανανέωσης την οποία οι "ερυθρόλευκοι" δεν πρόκειται να ενεργοποιήσουν. Αναμένεται ως εκ τούτου ο Μίτσελ να έχει 28 παίκτες μαζί του στο Ζέεφελντ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK