Ποιοι θα εκτελούν τα στημένα του Ολυμπιακού

Τα στημένα αποτελούν ένα σημαντικό κομμάτι στο σημερινό ποδόσφαιρο κι ο Ερνέστο Βαλβέρδε σε αυτό το κομμάτι δούλεψε το πρωί με τους παίκτες του. Παράλληλα, φάνηκε και ποιοί παίκτες υπολογίζονται ως εκτελεστές για τη νέα χρονιά.

Ποιοι θα εκτελούν τα στημένα του Ολυμπιακού

Αυτοί είναι οι Ιμπαγάσα, Φουστέρ, Κατάι, Ριέρα, Χολέμπας και Χαβίτο, οι οποίοι λογικά θα τραβήξουν τις στημένες πάνω τους, ανάλογα με το ποιος θα χρησιμοποιείται ανά αγώνα. Ο Βαλβέρδε μία μέρα πριν από το φιλικό (Τρίτη, 19:30, με την Πολόνια) έβαλε τους παίκτες του να παίξουν οικογενειακό διπλό (11 εναντίον 11) στο μισό γήπεδο, με τους κίτρινους να επικρατούν 3-0 των κόκκινων. Τα γκολ πέτυχαν οι Γκρμπιτς, Τζιμπούρ και Σουμπίνιο, ενώ οι συνθέσεις των ομάδων ήταν οι εξής:

Κίτρινοι: Δασκαλάκης, Μοδέστο, Γκαλίτσιος, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Σουμπίνιο, Κατάι, Γκρμπιτς, Τζεμπούρ, Τοροσίδης, Χαβίτο, Χολέμπας.

Κόκκινοι: Κοστάνσο, Μανιάτης, Μαρκάνο, Βαλεριάνος, Φουστέρ, Ιμπαγάσα, Ριέρα, Πάντελιτς, Μιραλάς, Παπάζογλου, Ουρτάδο.

Ο Νικλητσιώτης αγωνίστηκε και στα δύο σύνολα.

Ενόψει του φιλικού, το απόγευμα δεν θα υπάρχει προπόνηση στο γήπεδο, αλλά γυμναστήριο. Στο ιατρικό δελτίο, επιστρέφει το απόγευμα σε κανονικούς ρυθμούς ο Γιάννης Φετφατζίδης, οι Ντένις Ρόμενταλ και Όλοφ Μέλμπεργκ συνεχίζουν το ατομικό και δεν θα πάρουν μέρος στο αυριανό φιλικό με τους Πολωνούς, ενώ ο Λιούμπομιρ Φέισα βρίσκεται στο δεύτερο στάδιο της αποκατάστασης και περίπου σε 10 μέρες αναμένεται να είναι ετοιμοπόλεμος.

News 24/7

24MEDIA NETWORK