Πολύ κοντά σε συμφωνία και με τον Τζεμπούρ

Μετά τους Φουστέρ και Αμπντούν, σειρά παίρνει ο Ράφικ Τζεμπούρ με τον οποίο είναι θέμα χρόνου η επισημοποίηση της ανανέωσης του συμβολαίου με τον Ολυμπιακό. Ποιοι ακολουθούν. Εστειλε μήνυμα σε παίκτες ενόψει ΠΑΣ και Σάλκε ο Μαρινάκης.

Πολύ κοντά σε συμφωνία και με τον Τζεμπούρ

Μετά τις ανανεώσεις των Τζαμέλ Αμπντούν και Νταβίντ Φουστέρ, σειρά παίρνει ο Ράφικ Τζεμπούρ. Με τον Αλγερινό υπάρχουν προχωρημένες συζητήσεις, οι δύο πλευρές τα έχουν βρει στα περισσότερα και οι πληροφορίες αναφέρουν πως είναι πολύ κοντά στο να ολοκληρωθεί και τυπικά το θέμα και ο παίκτης να υπογράψει νέο συμβόλαιο μέχρι το 2015.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Τζεμπούρ ετοιμάζεται για τρίτο συμβόλαιο με τους Πειραιώτες μέσα σε 1.5 χρόνο. Είχε προηγηθεί το πρώτο (τον Γενάρη του 2011) που ήταν εξάμηνης διάρκειας με προοπτική ανανέωσης το καλοκαίρι, κάτι που έγινε αφού στη συνέχεια (το καλοκαίρι του '11) υπέγραψε μέχρι το 2013.

Από κει και πέρα, σειρά παίρνουν οι υπόλοιποι τρεις ποδοσφαιριστές τα συμβόλαια των οποίων λήγουν του χρόνου. Αυτοί είναι οι Βασίλης Τοροσίδης, Χοσέ Χολέμπας και Κώστας Μήτρογλου. Ο Ολυμπιακός έχει κάνει τις πρώτες συζητήσεις με τους παίκτες και τις επόμενες μέρες αναμένεται να γίνουν οι τελικές επαφές.

Τέλος, δεν αποκλείεται να υπάρξει επαφή και με τον Γιάννη Μανιάτη, το συμβόλαιο του οποίου έληγε το 2014. Αν κάποιοι αναρωτιούνται γιατί να γίνει συζήτηση τόσο νωρίς, να θυμίσουμε ότι και του Αμπντούν την ίδια χρονιά έληγε. Ο Μανιάτης αποτελεί ένα σημαντικό μέλος της ομάδας με αναμφισβήτητη προσφορά -είναι και στην ομάδα των αρχηγών- και δεν θα αποτελέσει έκπληξη μία πρόωρη ανανέωση του συμβολαίου του.

News 24/7

24MEDIA NETWORK