Ρομπέρτο: "Νίκες παντού"

Στο δυναμικό ξεκίνημα του Ολυμπιακού στη Super League αναφέρθηκε σε δηλώσεις του ο Ρομπέρτο, ενώ τόνισε πως θέλει η ομάδα του να συνεχίσει στο ίδιο τέμπο σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Δηλώσεις στην εφημερίδα "Γαύρος" έκανε ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού, Ρομπέρτο, στις οποίες αναφέρθηκε στο δυναμικό ξεκίνημα της ομάδας του στη Super League, ενώ τόνισε πως θέλει να συνεχίσει στο ίδιο τέμπο σε Ελλάδα και Ευρώπη.

"Πραγματικά εμείς θέλουμε να αποδεικνύουμε τη δυναμική μας και μακριά από την έδρα μας. Και φέτος τα καταφέρνουμε με τον καλύτερο τρόπο. Τα πράγματα πηγαίνουν καλά για την ομάδα, κάνουμε μια εξαιρετική σεζόν και όλα έχουν μπει σε μια σειρά.

Πιστεύουμε ότι θα συνεχίσουμε έτσι. Νομίζω ότι έχουμε δείξει τι μπορούμε να κάνουμε και έχουμε στείλει το μήνυμά μας. Πάντα ο Νοέμβριος είναι ένας δύσκολος μήνας και έχει σημαντικά ματς.

Εμείς θέλουμε να συνεχίσουμε στον ίδιο δρόμο, θέλουμε να κερδίζουμε παντού και να παραμείνει η ομάδα στην πορεία που έχει πάρει", ανέφερε αρχικά και συνέχισε ο 28χρονος γκολκίπερ για το τρίποντο στο Περιστέρι με τη δική του βοήθεια:

"Αυτή είναι η δουλειά μου. Κρατήσαμε το 0-0 και μετά ήρθε η σειρά των υπόλοιπων να κάνουν τη δουλειά τους. Βάλαμε τα γκολ και πήραμε μια σπουδαία νίκη".