Σε τριπλό ταμπλό ο Ολυμπιακός

Σε τριπλό ταμπλό κινείται ο Ολυμπιακός, με τη διοίκηση των «ερυθρολεύκων» να έχει αλλεπάλληλες επαφές για τους Λεάντρο Γκρέκο, Πατρίτσιο Ροντρίγκες και Άλαν Ρουίς. Τι συζητήθηκε στη σύσκεψη της Τετάρτης. Μετά τα φιλικά στην Πορτογαλία θα αποφασίσει ο Ζαρντίμ για τους παίκτες που θα πρέπει να παραχωρηθούν.

Σε τριπλό ταμπλό ο Ολυμπιακός

Σε τριπλό ταμπλό κινείται ο Ολυμπιακός, με τη διοίκηση των «ερυθρολεύκων» να έχει αλλεπάλληλες επαφές για τους Λεάντρο Γκρέκο (Ρόμα), Πατρίτσιο Ροντρίγκες (Ιντεπεντιέντε) και Άλαν Ρουίς (Χιμνάσια Λα Πλάτα). Παράλληλα, ο Λεονάρντο Ζαρντίμ στη σύσκεψη που είχε την Τετάρτη (18/7) με τον διευθύνοντα σύμβουλο της ΠΑΕ, Γιάννη Βρέντζο και τον Ντάρκο Κοβάσεβιτς, είχε αναλυτική συζήτηση και για τη μεταγραφή κεντρικού αμυντικού κάνοντας αναφορά, σύμφωνα με πληροφορίες, σε συγκεκριμένα ονόματα.

«Έγινε κουβέντα για ένα χαφ και ένα στόπερ, υπάρχουν κάποιες επαφές, αλλά δεν βιαζόμαστε…» τόνισαν συνεργάτες του προέδρου της ΠΑΕ, Βαγγέλη Μαρινάκη, προσθέτοντας πως το επόμενο διήμερο θα υπάρξει νέα συνάντηση για τα μεταγραφικά μεταξύ των προπονητή και της διοίκησης.

Κοντά σε Γκρέκο

Οι διαπραγματεύσεις με τη Ρόμα για τον Λεάντρο Γκρέκο συνεχίζονται, καθώς ο Ζαρντίμ έχει εισηγηθεί την απόκτησή του, με τον Ιταλό χαφ να έχει εκφράσει την επιθυμία να συνεχίσει την καριέρα του στον Πειραιά, αλλά με τη διοίκηση των Ρωμαίων να εξετάζει σοβαρά και την πρόταση της Πεσκάρα. Οι «ερυθρόλευκοι» έχοντας ως σύμμαχο και τον παίκτη ευελπιστούν τα προσεχή εικοσιτετράωρα να πείσουν τους «τζιαλορόσι» για τον δανεισμό του 26χρονου αριστεροπόδαρου μέσου.

Η λύση Ροντρίγκες και η… Σάντος

Σχετικά, με τον Πατρίτσιο Ροντρίγκες, σύμφωνα με ορισμένα δημοσιεύματα στην Αργεντινή, «πωλήθηκε στον Ολυμπιακό», ενώ κάποια άλλα φέρουν τον πρόεδρο της Ιντεπεντιέντε, Χαβιέ Καντέρος, να βρίσκεται σε συζητήσεις με σύλλογο της Βραζιλίας και δη τη Σάντος! Την ίδια ώρα, από τον Ολυμπιακό υποστηρίζουν απλά πως «παρακολουθούμε τον παίκτη»!

Φέρνει Ρουίς

Για τον Άλαν Ρουίς, όλα δείχνουν πως είναι θέμα ωρών να κλείσει στον Ολυμπιακό. Στην Αργεντινή θεωρούν δεδομένη τη συμφωνία, αναφέροντας πως η Χιμνάσια Λα Πλάτα θα εισπράξει 800.000 δολάρια για την παραχώρηση του 60% των δικαιωμάτων του ποδοσφαιριστή, προσθέτοντας πως ο 19χρονος χαφ θα έρθει την Παρασκευή στην Ελλάδα, για να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει πενταετές συμβόλαιο.

Όσον αφορά τον κεντρικό αμυντικό, σύμφωνα με πληροφορίες, τέθηκαν υπόψη του Ζαρντίμ οι προτάσεις που έχουν γίνει στην ΠΑΕ και αφορούν τους Μαρτσένα (Βιγιαρεάλ), Κανού (Σταντάρ Λιέγης) και Γκοϊάν (ελεύθερος από τη Ρέιντζερς). Ο Πορτογάλος προπονητής έχει στα υπόψη δύο-τρεις ακόμη περιπτώσεις, μίλησε αναλυτικά γι΄ αυτές με τους Βρέντζο και Κοβάσεβιτς και για τις οποίες ουσιαστικές εξελίξεις θα υπάρξουν στο τέλος του μήνα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK