Σίλβα: "Δείξαμε χαρακτήρα και προσωπικότητα"

Ο Μάρκο Σίλβα τόνισε πως ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, αναφέρθηκε στην "καυτή" ατμόσφαιρα της Τούμπας, τον Τζίμι Ντουρμάζ, ενώ δήλωσε πως κάθε νίκη είναι σημαντική, είτε στο Champions League, είτε στην Ελλάδα.

Σίλβα: "Δείξαμε χαρακτήρα και προσωπικότητα"
INTIME SPORTS

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Μάρκο Σίλβα αναφέρθηκε στην καλή εμφάνιση των "ερυθρόλευκων", ενώ τόνισε πως οι μεγάλες ομάδες και οι μεγάλοι παίκτες προετοιμάζονται για τη νίκη σε κάθε αγώνα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

"Μπήκαμε δυναμικά στον αγώνα και δείξαμε μεγάλο χαρακτήρα και προσωπικότητα για να πάρουμε τη νίκη. Οι παίκτες μου ήταν από την αρχή απόλυτα αποφασισμένοι. Για τα πρώτα 35 λεπτά, αν όχι για όλο το ημίχρονο, είχαμε αρκετές ευκαιρίες και πολλές τελικές. Μην ξεχνάμε ότι παίζαμε κόντρα σε έναν πολύ καλό αντίπαλο σε μια πολύ θερμή ατμόσφαιρα", είπε αρχικά.

Για το ότι καθυστέρησε να πάει στη συνέντευξη Τύπου:

"Πρέπει να ρωτήσετε εκείνον που οργανώνει τη συνέντευξη Τύπου. Έχω πολλές αρμοδιότητες, αλλά δεν είμαι υπεύθυνος και γι αυτό".

Για τη διαφορά των δύο ομάδων:

"Αυτό που κρατάμε οι τρεις βαθμοί, δεν έχει σημασία πόσα γκολ βάλαμε. Είναι παράλληλα πολύ σημαντικό ότι κρατήσαμε το μηδέν στην άμυνά μας. Θεωρώ ότι φτάσαμε με απόλυτα δίκαιο τρόπο στη νίκη. Στο β’ ημίχρονο ο ΠΑΟΚ αντέδρασε όπως ήταν λογικό. Έπαιζε στην έδρα του και είναι μια καλή ομάδα, αλλά φτάσαμε στη νίκη".

Για την ατμόσφαιρα της Τούμπας:

"Όταν παίζεις ντέρμπι στην Ελλάδα περιμένεις καυτή ατμόσφαιρα. Ήταν μια ωραία και θερμή ατμόσφαιρα σε ένα σπουδαίο ματς, όπως την περίμενα. Φάνηκε γιατί ο ΠΑΟΚ παίρνει μεγάλη δύναμη στην έδρα του και αυτό δίνει μεγαλύτερη αξία στη νίκη μας. Νομίζω ήταν μια υπέροχη ατμόσφαιρα για όποιον αγαπάει το ποδόσφαιρο".

Για το αν θα δήλωνε τον Ντουρμάζ στην ευρωπαϊκή λίστα αν μπορούσε να γυρίσει τον χρόνο πίσω:

"Είναι εύκολο να κάνετε αυτή την ερώτηση τώρα. Η απόφασή μου εκείνη τη στιγμή είχε εξηγήσεις. Συμβαίνουν πράγματα σε έναν σύλλογο που δεν τα ξέρετε. Δεν έχει σημασία αν θα χάσει τα 6 ματς στην Ευρώπη, ο Τζίμι είναι εδώ γιατί μπορεί να μας βοηθήσει. Είναι ένας σημαντικός παίκτης για εμάς και περιμένουμε να είναι καθοριστικός στο πρωτάθλημα. Η απόφασή μου πάντως εκείνη τη στιγμή, πάρθηκε για συγκεκριμένους αγωνιστικούς λόγους".

Για το ποια από τις τελευταίες νίκες ήταν πιο σημαντική και το αν πίστευε ότι μπορούσε ο Ολυμπιακός να πάρει αυτές τις συνεχόμενες νίκες:

"Δεν μπορούμε να πούμε ότι δεν είχαμε προετοιμάσει την ομάδα μας για νίκη σε όλα τα ματς. Είμαστε μια μεγάλη ομάδα και σκεφτόμαστε πάντα τις νίκες σε κάθε αγώνα, είτε είναι ματς Champions League είτε στην Ελλάδα. Δεν υπάρχει περίπτωση να μπούμε σε ένα γήπεδο χωρίς να πιστεύουμε ότι μπορούμε να νικήσουμε. Όλες οι νίκες μας στο τελευταίο διάστημα ήταν σημαντικές, καθεμιά για συγκεκριμένους λόγους. Με τις εμφανίσεις μας δείχνουμε ότι υπάρχει περιθώριο για μεγάλη βελτίωση και δουλεύουμε σκληρά καθημερινά, αυτό είναι το σημαντικότερο νομίζω".

Διαβάστε ακόμα:

Θεοδωρίδης: "Νίκη τίτλου είναι αν πάρουμε μαθηματικά το πρωτάθλημα"

Ο έξαλλος πανηγυρισμός του Σίλβα στο γκολ του Ιντέγε

Τα γκολ του ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός

News 24/7

24MEDIA NETWORK