Σίλβα: "Η απόκρουση του Ρομπέρτο στο πέναλτι μας βοήθησε"

Στην κομβική -για την εξέλιξη του αγώνα- απόκρουση του Ρομπέρτο στο πέναλτι του Πλατανιά στο 1ο λεπτό στάθηκε ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Μάρκο Σίλβα, στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς. Τι δήλωσε για Κασάμι-Μπουχαλάκη.

Σίλβα: "Η απόκρουση του Ρομπέρτο στο πέναλτι μας βοήθησε"

Αναλυτικά οι δηλώσεις του τεχνικού του Ολυμπιακού, Μάρκο Σίλβα:

"Είναι δύο διαφορετικά ματς. Σήμερα ξεκινήσαμε καλά. Η απόκρουση του Ρομπέρτο μας βοήθησε να παίξουμε καλά. Ήμασταν συγκεντρωμένοι μέχρι και το 60΄αλλά μετά το τρίτο γκολ χάσαμε τη συγκέντρωσή μας. Είναι κάτι που ήταν αναπόφευκτο αλλά δεν θα έπρεπε να συμβεί. Θα μιλήσουμε για αυτό με τους παίκτες. Σήμερα δεν είχαμε άλλη επιλογή από το σκεφτούμε σημερινό ματς. Το κάναμε μέχρι το λεπτό που σας είπα".

Για τον Κασάμι: "Θα πρέπει να περιμένουμε να αποφασίσουμε την αποστολή. Θα πρέπει να βρούμε μια λύση για την απουσία του Μιλιβόγιεβιτς. Ο Κάσάμι είναι διαθέσιμος αλλά και άλλοι παίκτες υπάρχουν που είναι. Θα πρέπει να περιμένουμε".

Για τον Μπουχαλάκη: "Ελπίζουμε να είναι έτοιμος. Δεν έχει προπονηθεί ακόμη, αλλά πιστεύουμε ότι θα μπορέσει να γυμναστεί με την ομάδα. Και για τον Μανιάτη ελπίζουμε το ίδιο. Γιατί αν δεν είναι τότε θα έχουμε τρεις παίκτες λιγότερους".

Διαβάστε ακόμη:

Ολυμπιακός - Πλατανιάς 3-1

Κοινωνία ΔΙΑΛΟΓΟΙ ΦΩΤΙΑ

Κάθειρξη 8 ετών για πλαστό απολυτήριο. Πυρ και μανία η έδρα του δικαστηρίου

Αντιμέτωπη με τις επιπλήξεις του δικαστηρίου βρέθηκε η κατηγορούμενη υπάλληλος Δημοσίου. "Είχα ανάγκη τα χρήματα" είπε η 55χρονη, συνταξιούχος σήμερα, που παρέδωσε πλαστό πτυχίο και ζημίωσε έτσι κατά 176.000€ το κράτος. "Άνθρωποι με πτυχία τυλίγουν σουβλάκια" είπε ο εισαγγελέας

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ