Σκέφτεται Ρομπέρτο ο Ντελ Μπόσκε

Στα υπόψιν του Βιθέντε Ντελ Μπόσκε για μια πιθανή μελλοντική κλήση στην εθνική Ισπανίας βρίσκεται ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού, Ρομπέρτο, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο βοηθός του 63χρονου τεχνικού, Τόνι Γράντε.

Σκέφτεται Ρομπέρτο ο Ντελ Μπόσκε
INTIME

Η εκπληκτική εμφάνιση του Ρομπέρτο στην αναμέτρηση με την Γιουβέντους στο "Γ. Καραϊσκάκης", που χάρισε ουσιαστικά τη νίκη στους "ερυθρολεύκους", έκανε την Ευρώπη να μιλά για τον Ισπανό, που γνώρισε την αποθέωση από τα ΜΜΕ.

Ο Μίτσελ με δηλώσεις του μετά το ματς, υποστήριξε πως ο 28χρονος θα μπορούσε να σταθεί στην εθνική Ισπανίας και το ίδιο φαίνεται να πιστεύει και ο Βιθέντε Ντελ Μπόσκε, αν κρίνει κανείς από τις δηλώσεις του βοηθού του προπονητή της εθνικής Ισπανίας, Τόνι Γράντε.

"Αυτή τη στιγμή χρησιμοποιούμε τρεις τερματοφύλακες (σ.σ. Ικερ Κασίγιας, Νταβίδ Ντε Χέα και Κίκο Κασίγια) και έχουμε άλλους δύο που είναι ανά πάσα στιγμή έτοιμοι για να κληθούν.

Ο ένας είναι ο Ρομπέρτο και ο άλλος ο Μογιά. Αυτοί οι δύο τερματοφύλακες παρέχουν πλήρεις εγγυήσεις και είναι πολύ κοντά στους άλλους τρεις", δήλωσε χαρακτηριστικά ο Γράντε μιλώντας στο "στο Radio Marca".

News 24/7

24MEDIA NETWORK