"Σμπαράλια" το πλάνο του Λεμονή

Τρεις παίκτες που προόριζε για βασικούς με τον ΠΑΟΚ ο Τάκης Λεμονής τους είδε ξαφνικά στο ιατρικό δελτίο μέσα στην εβδομάδα. Αλλαγή σχεδίων άμεσα από τον κόουτς των Πειραιωτών ο οποίος πάντως έχει συγκεκριμένες επιλογές. Ποιοι είναι οι εννιά σίγουροι.

SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ / ΛΕΜΟΝΗΣ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ / ΛΕΜΟΝΗΣ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Αυτή είναι η μοίρα των προπονητών. Να τους κάθονται «στραβές» και να μπαίνουν σε μία διαδικασία να ενεργοποιούν όχι το «PlanB», αλλά και το… «PlanC». Δυστυχώς για τον Τάκη Λεμονή, αυτό ισχύει 100%. Πάει για το τρίτο πλάνο που είχε στο μυαλό του κόντρα στον ΠΑΟΚ!

Τρεις παίκτες που προορίζονται για βασικοί στο αποψινό ματς με τους «ασπρόμαυρους» (22/10, 20.30), τέθηκαν νοκ άουτ και αμέσως σήμανε συναγερμός στο Ρέντη για το πώς θα αντικατασταθούν.

ΤΟΝ… ΧΟΡΟ ΕΣΥΡΕ Ο ΣΕΜΠΑ

Πρώτος – πρώτος ο Σεμπά που αποκλείστηκε από την αποστολή με τον ΠΑΟΚ (αλλά και από τις αποστολές των αγώνων εώς και την διακοπή του Νοεμβρίου) το απόγευμα της Παρασκευής (20/10), όταν γνωστοποιήθηκε ότι πέρασε την πόρτα του χειρουργείου για έναν μικρό καθαρισμό στο γόνατο.

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός προοριζόταν για αριστερός εξτρέμ, σύμφωνα με το πλάνο του Λεμονή. Να έβαζε δηλαδή ζόρια στον Μάτος που αν και αμυντικός, είναι ένα από τα μεγάλα ατού του ΠΑΟΚ στο επιθετικό κομμάτι. Ο Σεμπά από την πλευρά του είναι ένας ποδοσφαιριστής που όλοι αναγνωρίζουν ότι είναι πολύ πειθαρχημένος στο κομμάτι της τακτικής και κάνει δύσκολη τη ζωή των αντίπαλων μπακ που τολμούν να περάσουν τη σέντρα.

Ο Λεμονής λοιπόν ψαχνόταν για το ποιος θα κάλυπτε το κενό του Σεμπά. Ο Ανδρούτσος ή ο Καρσελά; Ανοικτό είναι με λίγα λόγια, με τον Μάριν που επίσης είναι στις επιλογές να μοιάζει αουτσάιντερ.

Ο ΧΑΜΟΣ ΣΤΑ ΣΤΟΠΕΡ

Ο τραυματισμός του Μποτία στην προπόνηση της Παρασκευής (20/10) «πονοκεφάλιασε» τον Λεμονή, καθώς σκεφτόταν να πάει με βασικό τον Ισπανό κόντρα στον ΠΑΟΚ και έναν εκ των Νικολάου ή Ένγκελς στο πλευρό του.

Τώρα, ο Νικολάου φαντάζει φαβορί και αναζητείται ο παρτενέρ του. Ο Σισέ με τον οποίο έχει παίξει τρεις φορές με Αστέρα Τρίπολης (Κύπελλο), Ατρόμητο και Πανιώνιο ή ο Ένγκελς που έχει να παίξει σχεδόν έναν μήνα (από το Τορίνο στις 27 Σεπτεμβρίου που έπαιξε δίπλα στον Νικολάου); Είναι ένα σοβαρό δίλημμα για τον Λεμονή.

ΚΑΙ Ο ΚΟΥΤΡΗΣ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΤΡΙΤΟ ΣΕΡΙ ΜΑΤΣ

Κι ο τρίτος τραυματίας είναι ο Φιγκέιρας, ο οποίος πιθανότατα θα έδινε ανάσες στον Κούτρη που έχει τρέξει πολύ σε Νέα Σμύρνη και Καμπ Νου και θα περνούσε στο αριστερό άκρο της άμυνας.

Ο Πορτογάλος όμως υπέστη ένα διάστρεμμα το Σάββατο (21/10) και ο Λεμονής είναι αναγκασμένος να πάει ξανά με τον καταπονημένο από τα συνεχόμενα παιχνίδια Κούτρη.

Με λίγα λόγια το πλάνο του Τάκη εν μέρει έγινε άνω – κάτω.

ΟΙ ΕΝΝΙΑ ΣΙΓΟΥΡΟΙ

Όσο για αυτούς που θα πρέπει να θεωρείται κλειδωμένη η θέση τους στην ενδεκάδα. Ο Προτό θα είναι στα δοκάρια, ο Ελαμπντελαουί, ο Νικολάου και ο Κούτρης στην άμυνα, με τον Σισέ και τον Ένγκελς να παλεύουν για μία θέση δίπλα στον Νικολάου.

Οι Ρομαό, Οφόε και Φορτούνης στα χαφ, ο Πάρντο δεξί εξτρέμ, ο Ανσαριφάρντ στην κορυφή και ένας εκ των Ανδρούτσου ή Καρσελά στα αριστερά.

News 24/7

24MEDIA NETWORK