Σοκ με Πασιένσια!

Ένα χρόνιο καρδιολογικό πρόβλημα του 23χρονου επιθετικού, τον ανάγκασε να αναχωρήσει εσπευσμένα για το εξωτερικό, προκειμένου να υποβληθεί σε ιατρικό έλεγχο. Τι αποκαλύπτουν πηγές από την Πορτογαλία γι' αυτό το ευαίσθητο θέμα...

Σοκ με Πασιένσια!
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Στο εξωτερικό για να υποβληθεί σε καρδιολογικό έλεγχο βρίσκεται ο Γκονσάλο Πασιένσια που ένιωσε δυσφορία σε μία από τις τελευταίες προπονήσεις.

Σύμφωνα με καλά ενημερωμένες πηγές στην Πορτογαλία, ο Γκονσάλο Πασιένσια δεν βρίσκεται στην Ελλάδα τις τελευταίες ημέρες, αλλά στο εξωτερικό, προκειμένου να υποβληθεί σε καρδιολογικό έλεγχο. Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο, ενώ στις αρχές της εβδομάδας προοριζόταν για βασικός στο παιχνίδι με τον Πλατανιά, δεν κάθισε τελικά ούτε στον πάγκο.

Όπως αναφέρουν οι Πορτογάλοι και χωρίς από πλευράς "ερυθρολεύκων" να έχει επιβεβαιωθεί ως τώρα το παραμικρό, ο 23χρονος επιθετικός έχει χρόνιο πρόβλημα και βρίσκεται υπό παρακολούθηση ανά τακτά διαστήματα.

Το πρόβλημά του, μάλιστα, ήταν γνωστό σε Πόρτο και Ολυμπιακό από το καλοκαίρι όταν κι έγινε ο δανεισμός του. Είναι ένα πρόβλημα που έχει εμφανιστεί και σε άλλους ποδοσφαιριστές ανά την υφήλιο και μάλιστα κάποιοι από αυτούς αγωνίζονται με δική τους ευθύνη.

Στην περίπτωση του Πασιένσια, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο νεαρός φορ στην προπόνηση της Δευτέρας ένιωσε δυσφορία, κάποια στιγμή, χωρίς να έχει μεσολαβήσει κάποιο χτύπημα ή κάποια κόντρα με συμπαίκτη του.

Ο λόγος αυτός, έκανε τους αρμόδιους του ιατρικού τιμ να επικοινωνήσουν άμεσα με τους συναδέλφους τους στην Πόρτο και από κοινού αποφασίστηκε να αναχωρήσει για την πατρίδα του (σε πρώτη φάση), προκειμένου να υποβληθεί σε -νέο- λεπτομερή έλεγχο.

Τα αποτελέσματα των εξετάσεων αναμένονται εντός των προσεχών ημερών και θα καθορίσουν τις περαιτέρω εξελίξεις τόσο για την υγεία του παίκτη, όσο και για το μέλλον του στον Ολυμπιακό.

News 24/7

24MEDIA NETWORK