Στα άκρα με τους Αλγερινούς ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός είναι διατεθειμένος να σκληρύνει τη στάση του με τους Ράφικ Τζεμπούρ και Τζαμέλ Αμπντούν, εφόσον οι δύο Αλγερινοί δεν ξεκαθαρίσουν τη στάση τους.

Στα άκρα με τους Αλγερινούς ο Ολυμπιακός

Για την περίπτωση του πρώτου σκόρερ της Super League, οι "ερυθρόλευκοι" έχουν στείλει μήνυμα με μορφή τελεσιγράφου και αφορά την άμεση επιστροφή του παίκτη στις προπονήσεις, ειδάλλως θα υπάρξουν κυρώσεις. Η αποστολή επιστρέφει από την Αυστρία την Παρασκευή (18/07) και ο διεθνής άσος οφείλει να δώσει το "παρών" στην πρώτη προπόνηση επί ελληνικού εδάφους. Οι νταμπλούχοι Ελλάδας είχαν δώσει άδεια στον Τζεμπούρ, ο οποίος την επέκτεινε. Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού του έκαναν συστάσεις να φέρει πρόταση, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει φέρει κάτι που να τους ικανοποιεί.

Στην περίπτωση του MVP της Super League, παρέδωσε εγγράφως την απολογία του την Πέμπτη (18/07) και αφορούσε στο φιλικό με τη Σίμουρκ. Ο Αλγερινός μέσος είχε ζητήσει το πρωί της ημέρας του αγώνα να μην χρησιμοποιηθεί ώστε να διευθετήσει θέματα της μεταγραφής του κι η διοίκηση του έδωσε εντολή να επιστρέψει στην Αθήνα.

Ο Αμπντούν έκανε προπόνηση στου Ρέντη μόνος του και ενώ φέρεται να τα έχει βρει ο ίδιος στο οικονομικό με αγγλικό σύλλογο, ο Ολυμπιακός δεν δείχνει ικανοποιημένος από τα χρήματα που αναμένεται να του προσφερθούν.

Η πλευρά του Ολυμπιακού είναι αποφασισμένη να φτάσει στα άκρα με τις περιπτώσεις των δύο ποδοσφαιριστών. Η επιστροφή του προπονητικού επιτελείου ευνοεί στη λήψη αποφάσεων σύντομα, αν και ήδη υπήρχαν διαρκείς επαφές με τον Γιάννη Βρέντζο. Η τελική απόφαση ανήκει φυσικά στον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Κοντά σε Μεντζανί, επαφές με Μολό, Ραμπιού

Για επαφές με τον Γιοάν Μολό της Νανσί και με τον αμυντικό μέσο της Εβιάν, Μοχαμέντ Ραμπιού, κάνει λόγο ο γαλλικός Τύπος. Οι Γάλλοι αναφέρονται και στην περίπτωση του Καρλ Μετζανί της Μονακό, για τον οποίο γράφουν ότι απομένουν μόνο τα τυπικά.

Το όνομα του Μοργκάν Αμαλφιτανό παραμένει στο γαλλικό Τύπο, ο οποίος επιμένει να στέλνει τον παίκτη στον Ολυμπιακό, παρότι οι "ερυθρόλευκοι" τονίζουν ότι έχουν σταματήσει να ασχολούνται εδώ και μέρες με αυτήν την υπόθεση.

Η υπόθεση Σιόβα

Πληροφορίες από το εξωτερικό αναφέρουν ότι από μέρα σε μέρα στα γραφεία της πλατείας Αλεξάνδρας θα φτάσει πρόταση που θα αφορά στον 24χρονο κεντρικό αμυντικό Δημήτρη Σιόβα.

Οι "ερυθρόλευκοι", πάντως, τονίζουν ότι δεν υπάρχει επίσημη πρόταση στα χέρια τους αυτήν τη στιγμή.

News 24/7

24MEDIA NETWORK