Ανακοίνωσε Φετφατζίδη η Τζένοα

Αργά το βράδυ της Δευτέρας η Τζένοα ανακοίνωσε την απόκτηση του Γιάννη Φετφατζίδη από τον Ολυμπιακό.

Ανακοίνωσε Φετφατζίδη η Τζένοα

Όπως το Contra.gr έγραφε από την Παρασκευή παρακολουθώντας συνεχώς το θέμα, η ιταλική ομάδα έδειξε έντονο ενδιαφέρον για τον νεαρό άσο, το οποίο και εξέλιξε σε επίσημη πρόταση. Έκτοτε άρχισε η διαπραγμάτευση με τους "ερυθρόλευκους" και αφού προέκυψε συμφωνία στα 4 εκατ. ευρώ, ο Φετφατζίδης έφυγε από το ξενοδοχείο της εθνικής και μετέβη στα γραφεία της ΠΑΕ στον Πειραιά για να υπογράψει το συμβόλαιό του με τους "γκριφόνι", το οποίο εστάλη ηλεκτρονικά.

Ανακοίνωσε Φετφατζίδη η Τζένοα

Μαζί με το ποσό, ο Ολυμπιακός εξασφάλισε και ένα ποσοστό της τάξεως του 25% σε περίπτωση μεταπώλησης. Η συμφωνία του Φετφατζίδη με με τον ιταλικό σύλλογο αφορά συνεργασία για τέσσερα χρόνια και κατά πληροφορίες θα του αποφέρει για κάθε χρόνο 500.000 ευρώ.

Αργότερα τη συμφωνία ανακοίνωσε και η "ερυθρόλευκη" ΠΑΕ: " H ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την παραχώρηση του ποδοσφαιριστή Γιάννη Φετφατζίδη στην Τζένοα. Η οικογένεια του Ολυμπιακού εύχεται στο Γιάννη Φετφατζίδη κάθε επιτυχία στην συνέχεια της καριέρας του".

Η ανακοίνωση συνοδεύτηκε από μια αποχαιρετιστήρια δήλωση του 23χρονου μεσοεπιθετικού: " Θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς τον Πρόεδρο του Ολυμπιακού κ. Βαγγέλη Μαρινάκη και όλη την οικογένεια του Ολυμπιακού που σεβάστηκε την προσωπική μου επιθυμία να αγωνιστώ σε ένα κορυφαίο πρωτάθλημα όπως το Ιταλικό. Και εννοώ απόλυτα τον όρο οικογένεια, αφού ο Ολυμπιακός στη μέχρι τώρα πορεία μου δεν ήταν μόνο η ομάδα μου αλλά η δεύτερη οικογένεια μου. Γι αυτό και χαίρομαι ιδιαίτερα που η ομάδα διατηρεί ένα σημαντικό ποσοστό των δικαιωμάτων μου.

Νομίζω ότι είναι σημαντικό να συνεχίζει σε ένα σπουδαίο πρωτάθλημα, όπως το Καμπιονάτο, ένας παίκτης όπως εγώ που προέρχομαι από τα σπλάχνα του συλλόγου, από τα τμήματα υποδομής, που τα τελευταία χρόνια δουλεύουν υποδειγματικά.

Θέλω να ευχηθώ στους συμπαίκτες μου και τους προπονητές μου την καλύτερη δυνατή συνέχεια και να πετύχουμε όλους τους στόχους. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο του Ολυμπιακού για την αγάπη τόσων χρόνων που ήταν, είναι και θα είναι αμοιβαία".

Σε αντίθεση με τον Φετφατζίδη ο Κώστας Μήτρογλου θα παραμείνει στον Πειραιά, αφού δεν υπήρξε κάτι χειροπιαστό.

News 24/7

24MEDIA NETWORK