Στην Αθήνα ο Πέρες

Προβάρει τα ερυθρόλευκα ο Ερνάν Πέρες, ο οποίος αποτελεί τον εκλεκτό του Μίτσελ για τον αντικαταστάτη του Βάις. Ο συμπαίκτης του Νέλσον Βαλντέζ στην Εθνική Παραγουάης έφτασε στην Αθήνα για τις τελικές συζητήσεις με τη διοίκηση του Ολυμπιακού και την υπογραφή συμβολαίου.

Στην Αθήνα ο Πέρες

Στην Ισπανία αναφέρουν ότι οι "ερυθρόλευκοι" θα δώσουν 2,5 εκατ. ευρώ στη Βιγιαρεάλ για την αγορά του 25χρονου ακραίου επιθετικού που διαθέτει ιταλικό διαβατήριο. "Ο Μίτσελ θεωρεί ότι ο Πέρες είναι η ιδανική λύση για τη θέση του Βάις και ο Ολυμπιακός αγοράζει τον Παραγουανό από την Βιγιαρεάλ", έγραψε η "As", ενώ η Marca στην ιστοσελίδα της επισήμανε ότι "πηγές" του ισπανικού συλλόγου παραδέχτηκαν ότι είναι σε διαπραγματεύσεις με τη διοίκηση των Πειραιωτών. Και πρόσθεσαν ότι "ο Πέρες πηγαίνει στην Ελλάδα για να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει στον Ολυμπιακό".

Ποιος είναι ο Πέρες

Ο Ερνάν Αρσένιο Πέρες Γκονζάλες, όπως είναι το πλήρες όνομά του, γεννήθηκε στις 25 Φεβρουαρίου 1989, στην Φερνάντο ντε λα Μόρα της Παραγουάης. Μεγάλωσε σε μια από τις φτωχογειτονιές της πατρίδα του και από μικρός ονειρευόταν να γίνει επαγγελματίας ποδοσφαιριστής.

Τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα τα έκανε στην ομάδα Χριστόφορος Κολόμβος και Γιοτόρο του Σαν Αντόνιο. Στα 16 του μεταπήδησε στην Τακουάρι, στην οποία έκανε το ντεμπούτο στην πρώτη ομάδα μετά από δύο μήνες (Νοέμβριο του 2005).

Το καλοκαίρι του 2008 κινήθηκε για την απόκτησή του η Σπόρτινγκ Λισαβόνας, αλλά η συμφωνία με την Τακουάρι χάλασε την τελευταία στιγμή και η ομάδα του τον παραχώρησε δανεικό στην Λιμπερτάντ, που απέκτησε στη συνέχεια το 50% των δικαιωμάτων του.

Ένα χρόνο μετά (το 2009) έκανε το μεγάλο άλμα στην καριέρα του, περνώντας τον Ατλαντικό, μετακομίζοντας στην Ισπανία για λογαριασμό της Βιγιαρεάλ, τη φανέλα της οποίας φορούσε μέχρι σήμερα.

Ο Πέρες είναι παντρεμένος με την Καρολίνα Γκονζάλες Σαλίνας και έχουν αποκτήσει μία κόρη, την Αμπιγκέιλ, που είναι 2,5 ετών.

News 24/7

24MEDIA NETWORK