Στην Ελλάδα ο Μασάδο

Στην Ελλάδα βρίσκεται από το βράδυ της Κυριακής ο Πάουλο Μασάδο, ο οποίος εκτός απροόπτου θα αποτελέσει το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού. Ηττα των "ερυθρολεύκων" στη Λισαβόνα από τη Σπόρτινγκ (1-0). Δείτε video.

Στην Ελλάδα ο Μασάδο

Στην Ελλάδα βρίσκεται από το βράδυ της Κυριακής ο Πάουλο Μασάδο. Ο Πορτογάλος έφτασε στην Αθήνα για τις τελικές διαπραγματεύσεις με τον Ολυμπιακό και τις υπογραφές στο νέο του συμβόλαιο.

Τον Μασάδο υποδέχθηκαν μέλη της ΠΑΕ, αλλά και αρκετοί φίλαθλοι του Ολυμπιακού που βρέθηκαν στο "Ελ. Βενιζέλος", ενώ ως είθισται σε αυτές τις περιπτώσεις ο παίκτης δεν έκανε δηλώσεις και ανανέωσε το ραντεβού του με τους δημοσιογράφους όταν ολοκληρωθεί και τυπικά η μεταγραφή του.

Ο Ολυμπιακός, όπως από ημερών σημείωνε το Contra.gr, είχε συμφωνήσει με τον ποδοσφαιριστή στη διάρκεια και το ύψος του συμβολαίου και απέμενε η συμφωνία με την ομάδα του, την Τουλούζ. Η συμφωνία επετεύχθη εν τέλει το βράδυ της Πέμπτης αντί ποσού 2,7 εκατ. ευρώ και ο 26χρονος Πορτογάλος μεσοεπιθετικός αναμένεται τη Δευτέρα να ανακοινωθεί και επίσημα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK