Στην Ελλάδα ο Ορμπάιθ, υπογράφει και ανακοινώνεται

Λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Τρίτης ο Πάμπλο Ορμπάιθ αφίχθη στην Ελλάδα για να συζητήσει με τον Ολυμπιακό τις τελευταίες λεπτομέρειες του συμβολαίου του και να παρουσιαστεί από την ΠΑΕ. Την Τετάρτη αναμένεται η επίσημη ανακοίνωση.

Στην Ελλάδα ο Ορμπάιθ, υπογράφει και ανακοινώνεται

Στην Ελλάδα βρίσκεται από το βράδυ της Τρίτης ο Πάμπλο Ορμπάιθ. Ο (ευδιάθετος και χαμογελαστός) Βάσκος μέσος, ο οποίος αφίχθη λίγο μετά τα μεσάνυχτα, δεν έκανε δηλώσεις στους εκπροσώπους του Τύπου που βρέθηκαν στο αεροδρόμιο "Ελ.Βενιζέλος" και έδωσε ραντεβού για το μεσημέρι της Τετάρτης (15:30) όπου θα παρουσιαστεί επίσημα από την ΠΑΕ, αφού πρώτα μιλήσει με τους ανθρώπους της, περάσει τα ιατρικά τεστ και υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.

Στην Ελλάδα ο Ορμπάιθ, υπογράφει και ανακοινώνεται
Στην Ελλάδα ο Ορμπάιθ, υπογράφει και ανακοινώνεται

Η συμφωνία των δύο πλευρών είναι δεδομένη, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως το απόγευμα της Τρίτης η Αθλέτικ Μπιλμπάο είχε γνωστοποιήσει μέσω ανακοίνωσής της πως συμφώνησε με τον Ολυμπιακό για την παραχώρηση του ποδοσφαιριστή.

Ο Ορμπάιθ, ο οποίος αποτελεί προσωπική επιλογή του Ερνέστο Βαλβέρδε, ο οποίος τον γνώριζε από την κοινή τους θητεία στη Μπιλμπάο, αναμένεται να αντικαταστήσει τον Ουρτάδο, ο οποίος θα περάσει το κατώφλι της εξόδου.

Αυτή είναι η 12η μεταγραφή του Ολυμπιακού στο φετινό καλοκαιρινό παζάρι, αλλά ουδείς μπορεί να πει με σιγουριά αν θα είναι η τελευταία, αφού δεν αποκλείεται να γίνει κίνηση για επιθετικό. Εξάλλου, μέχρι τις 10 Σεπτέμβρη μπορεί να γίνει μεταγραφή ελεύθερου ποδοσφαιριστή, οπότε είναι πιθανό να παρουσιαστεί κάποια ευκαιρία.

Δείτε αποκλειστικά videos από την άφιξη του Πάμπλο Ορμπάιθ:

News 24/7

24MEDIA NETWORK