Από τον Ολυμπιακό στην αντίπαλο του ΠΑΟΚ

Η Γκινγκάμπ ανακοίνωσε την απόκτηση του Σαμπού Γιαταμπαρέ και παρουσίασε επίσημα τον παίκτη από το Μάλι. Δείτε το video με την παρουσίαση του 25χρονου κεντρικού χαφ από την κυπελλούχο Γαλλίας.

Από τον Ολυμπιακό στην αντίπαλο του ΠΑΟΚ

Ο μέσος από το Μάλι επιστρέφει στο γαλλικό πρωτάθλημα ως δανεικός, τη φορά αυτή για να φορέσει τη φανέλα της Κυπελλούχου Γαλλίας, αντιπάλου του ΠΑΟΚ στον όμιλο του Europa League, καθώς στο δεύτερο μισό της περυσινής σεζόν (2013/14) είχε παραχωρηθεί με τη μορφή δανεισμού στην Μπαστιά από τους Πειραιώτες.

Ο 24χρονος υψηλόσωμος μέσος από το Μάλι δεν ήταν για εφέτος στα πλάνα του Μίτσελ και οι "ερυθρόλευκοι" συμφώνησαν να το στείλουν στην κυπελλούχο Γαλλίας, η οποία είναι μεταξύ των αντιπάλων του ΠΑΟΚ στον όμιλο του Europa League.

Ο Γιαταμπαρέ αποκτήθηκε από τον Ολυμπιακό το καλοκαίρι του 2013, έπαιξε σε ορισμένα παιχνίδια, αλλά σε αυτό το διάστημα δεν έπεισε τον Ισπανό προπονητή για τη χρησιμότητά του και τον Ιανουάριο επέστρεψε δανεικός στην Μπαστιά.

Η παρουσίασή του από την Γκινγκάμπ έγινε τη Δευτέρα, την ημέρα που ο αδερφός του Μουσταφά και πρώτος σκόρερ της ομάδας πέρυσι έφυγε για την Τραπεζούντα.

Από τον Ολυμπιακό στην αντίπαλο του ΠΑΟΚ

News 24/7

24MEDIA NETWORK