Στην Πατσούκα ο Χάρα

Ο Φράνκο Χάρα μπορεί να βρέθηκε χωρίς ομάδα στο τέλος της μεταγραφικής περιόδου, ωστόσο πρόλαβε να βρει καταφύγιο στην Πατσούκα του Μεξικού, η οποία την Τετάρτη ανακοίνωσε την απόκτησή του.

Στην Πατσούκα ο Χάρα

Επιθυμώντας να αδειάσει μια θέση ξένου, ο Ολυμπιακός έλυσε τη συνεργασία του με τον Φράνκο Χάρα, ο οποίος είχε πλέον ελάχιστα χρονικά περιθώρια για να βρει ομάδα στην Ευρώπη.

Δεν χρειάστηκε, πάντως, να ψάξει πολύ, καθώς σύντομα η Πατσούκα έκανε την κίνηση της προς την πλευρά του παίκτη και έπειτα από λίγες μέρες η συμφωνία ολοκληρώθηκε.

Την Τετάρτη (9/9) ο μεξικάνικος σύλλογος ανακοίνωσε και επίσημα την απόκτηση του Χάρα από τη στιγμή που πέρασε με απόλυτη επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις.

Διαβάστε ακόμη:

Τέλος ο Χάρα από τον Ολυμπιακό

Δημοψήφισμα Ιταλία ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ

Τρομάζει τους πάντες η πολιτική ήττα Ρέντσι

Ο Ιταλός καθηγητής Πολιτικής Επιστήμης Franco Panvocelli εξηγεί στο NEWS 247 τι πρέπει να περιμένει η Ευρώπη από την Ιταλία την επομένη του δημοψηφίσματος, γιατί ο Ματέο Ρέντσι ρίσκαρε το πολιτικό του μέλλον και πως μπορεί να επηρεαστεί η Ελλάδα από τη νίκη του "Όχι" (Pics)

Χρέος ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ

Ας λέει ότι θέλει ο Ερντογάν. Η Ελλάδα δεν θα αφήσει τίποτα να πέσει κάτω

Μήνυμα προς τον πρόεδρο της Τουρκία, τις αλυτρωτικές πρακτικές της FYROM, αλλά και προς τους Ευρωπαίους αναφορικά με το χρέος της χώρας στέλνει με συνέντευξή του στη δημόσια τηλεόραση ο Προκόπης Παυλόπουλος

 

Πρώτη Σελίδα