Φιορεντίνα και Λάτσιο για Ταταρουσάνου

Πρόταση για την απόκτηση του Τσιπριάν Ταταρουσάνου φέρεται να κατέθεσε η Φιορεντίνα, σύμφωνα με ρουμανικά δημοσιεύματα. Ποιο είναι το οξύμωρο μέρος της υπόθεσης. Ενδιαφέρον και από την Λάτσιο.

Φιορεντίνα και Λάτσιο για Ταταρουσάνου

Μέχρι την Παρασκευή το μεσημέρι (3/1) τα ρουμανικά ΜΜΕ έκαναν λόγο για ταξίδι του διεθνούς τερματοφύλακα στην Ελλάδα την περασμένη Δευτέρα (30/12) προκειμένου να συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό από τώρα για το καλοκαίρι που μένει ελεύθερος, αλλά αργά το βράδυ υπήρξε αλλαγή σκηνικού, καθώς η Φιορεντίνα φέρεται να κατέθεσε πρόταση στην Στεάουα Βουκουρεστίου για την απόκτησή του.

Σύμφωνα με τους Ρουμάνους η προσφορά του ιταλικού συλλόγου αγγίζει τα 2.000.000 ευρώ και μάλιστα, όπως ανέφερε η ιστοσελίδα prosport, η ομάδα της Φλωρεντίας δεν έχει πρόβλημα να αφήσει τον 27χρονο πορτιέρο στη Στεάουα μέχρι το καλοκαίρι. Απλά, η Φιορεντίνα θέλει να δώσει τα χρήματα για να καπαρώσει από τώρα τον διεθνή ποδοσφαιριστή.

Το οξύμωρο, βέβαια, κι αυτό που προκαλεί πολλά ερωτηματικά είναι το εξής: για ποιο λόγο η ιταλική ομάδα να δώσει 2.000.000 ευρώ σε εκείνη του Βουκουρεστίου από τη στιγμή που ο Ταταρουσάνου μένει ελεύθερος τον Ιούνιο και μπορεί να αποσπάσει από τώρα την υπογραφή του;

Πληροφορίες που συλλέξαμε από την πρωτεύουσα της Ρουμανίας ανέφεραν, πως ο πανύψηλος γκολκίπερ θέλει να χειριστεί ο ίδιος τη μεταγραφή του επιλέγοντας τον προορισμό, αφού μένει ελεύθερος σε έξι μήνες.

Η Στεάουα από την πλευρά της, από την ώρα που η Φιορεντίνα (εφόσον έχει καταθέσει επίσημη πρόταση και φέρεται να) συναινεί για την παραμονή του Ταταρουσάνου μέχρι τον Ιούνιο, θα επιθυμούσε να μπουν μέσα στον μήνα οι υπογραφές, ώστε να έχει οικονομικό όφελος.

Οι Ρουμάνοι πάντως επιμένουν πως ο Ολυμπιακός έχει προσεγγίσει τον διεθνή τερματοφύλακα, πως του προσφέρει ετήσια αμοιβή ύψους 500.000 ευρώ και ότι του έχει πει να περιμένει μέχρι να ξεδιαλύνει το τοπίο με τον Ρομπέρτο.

Ο Ισπανός αποτελεί την βασική επιλογή των "ερυθρόλευκων", οι οποίοι είναι διατεθειμένοι να παλέψουν για την παραμονή του 27χρονου γκολκίπερ στον Πειραιά και γι' αυτό το λόγο θα έχουν επαφές σύντομα με την Ατλέτικο Μαδρίτης, αλλά και την εταιρεία που κατέχει μέρος των δικαιωμάτων του.

Όσον αφορά τον Ταταρουσάνου, φροντίζει για την ώρα να κρατάει κλειστά τα χαρτιά του. Οι ετήσιες αποδοχές του διεθνούς τερματοφύλακα στη Στεάουα, σύμφωνα με πληροφορίες από το Βουκουρέστι, ανέρχονται στις 200.000 ευρώ.

Στο μεταξύ, μέσα στο Σαββατοκύριακο αναμένεται να ολοκληρωθεί ο δανεισμός του Παναγιώτη Βλαχοδήμου στον Πλατανιά.

News 24/7

24MEDIA NETWORK