Στον "αέρα" το φιλικό με τη Μάλαγα

Τα οικονομικά προβλήματα της Μάλαγα ενδέχεται να προκαλέσουν την αναβολή της φιλικής αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό που είναι προγραμματισμένη για την προσεχή Τρίτη (21:00). Δώδεκα από τους 22 ποδοσφαιριστές της ισπανικής ομάδας είναι αρνητικοί επειδή η διοίκηση δεν τηρεί τις δεσμεύσεις της.

Στον "αέρα" το φιλικό με τη Μάλαγα

Τα οικονομικά προβλήματα που έχουν προκύψει στη Μάλαγα, ενδέχεται να προκαλέσουν αλλαγές στον προγραμματισμό του Ολυμπιακού

Συγκεκριμένα, η αποστολή της Μάλαγα επρόκειτο να αναχωρήσει την Παρασκευή (3/8) για την Ιταλία, ώστε να αντιμετωπίσει τη Γιουβέντους σε φιλικό παιχνίδι, αλλά κάτι τέτοιο δεν συνέβη! Γίνονται, πάντως, προσπάθειες για να ταξιδέψει η ισπανική ομάδα το πρωί του Σαββάτου (4/8). Η διοίκηση της Μάλαγα δεν έχει τηρήσει τις δεσμεύσεις της, καθώς οι ποδοσφαιριστές της ισπανικής ομάδας είναι εδώ και μήνες απλήρωτοι.

Είναι χαρακτηριστικό το γεγονός πως διενεργήθηκε ψηφοφορία μεταξύ των παικτών προκειμένου να αποφασιστεί αν η αποστολή θα ταξιδέψει σε Ιταλία και Ελλάδα για τα φιλικά με Γιουβέντους και Ολυμπιακό, αντίστοιχα. Οι 12 από τους 22 ήταν αρνητικοί!

Έτσι, είναι ορατό το ενδεχόμενο αναβολής του φιλικού αγώνα Ολυμπιακός-Μάλαγα, ο οποίος είναι προγραμματισμένος για την επόμενη Τρίτη (7/8, 21:00).

Στον Ολυμπιακό έχουν ενημερωθεί για τις εξελίξεις και περιμένουν να δουν για να πράξουν αναλόγως.

News 24/7

24MEDIA NETWORK