"Στον Ολυμπιακό Λάζιτς και Μουσόντα"

Η διοίκηση του Ολυμπιακού το τελευταίο 48ωρο της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου είχε ρίξει όλο το βάρος στην απόκτηση του Βαλντές και του Πέρες, αλλά και στην παραχώρηση του Μήτρογλου στη Φούλαμ. Ωστόσο, ορισμένοι επιμένουν πως έγιναν και άλλες κινήσεις με προοπτική καλοκαιριού, πέρα από εκείνη του Ιμπραϊμ που δόθηκε δανεικός στον Εργοτέλη.

"Στον Ολυμπιακό Λάζιτς και Μουσόντα"

Τα ρολά μπορεί να κατέβηκαν την Παρασκευή το βράδυ, όμως, σε Ολλανδία και Βέλγιο υποστηρίζουν ότι οι «ερυθρόλευκοι» συμφώνησαν με άλλους δύο ποδοσφαιριστές την τελευταία ημέρα των μεταγραφών του Ιανουαρίου. Τον γεννημένο στην Ολλανδία (με καταγωγή από τη Βοσνία) Μπόμπαν Λάζιτς (φωτό) και τον γεννημένο στις Βρυξέλλες (και καταγωγή από τη Ζάμπια) Λαμίσα Μουσόντα.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα “ajaxshowtime.com”, ο Λάζιτς «ανακοίνωσε πως θα συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό». Όπως τονίζουν οι Ολλανδοί, ο 20χρονος ακραίος επιθετικός συμφώνησε με τους Πειραιώτες την τελευταία ημέρα των μεταγραφών «θα δοκιμαστεί μέχρι το καλοκαίρι με προοπτική να υπογράψει συμβόλαιο για δύο χρόνια». Μάλιστα, στο ρεπορτάζ επισημαίνει ότι ο νεαρός ποδοσφαιριστής, που φέρεται να έχει τον ίδιο ατζέντη με τον Βάις, τον Μίνο Ραϊόλα «θα ενσωματωθεί στην πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού».

Ο Λάζιτς έχει αγωνιστεί στις μικρές εθνικές ομάδες της Ολλανδίας και την τρέχουσα σεζόν έπαιξε στη δεύτερη ομάδα του Άγιαξ (10 συμμετοχές, 1 γκολ). Εντάχθηκε στις ακαδημίες του Αίαντα σε ηλικία 10 ετών.

Προς το παρόν από τον Ολυμπιακό δεν υπάρχει επιβεβαίωση, αλλά ούτε και διάψευση και το ίδιο ισχύει και στην περίπτωση του Λαμίσα Μουσόντα.

Ο 22χρονος μέσος αγωνίζεται στη Μαλίν και την περασμένη σεζόν ήταν στο δυναμικό της ομάδας Κ21 της Τσέλσι. Σύμφωνα με τους Βέλγους, ο Ολυμπιακός έκλεισε τον Μουσόντα που μένει ελεύθερος το καλοκαίρι, θα παρακολουθεί την πορεία του και θα αποφασίσει τον Ιούνιο, αν θα τον εντάξει στο ρόστερ του. Ο διεθνής ποδοσφαιριστής με την Ελπίδων του Βελγίου, πριν ενταχθεί στην Τσέλσι, αγωνιζόταν στην ομάδα Κ19 της Άντερλεχτ.

Τη φανέλα τη Μαλίν φοράει πλέον κα ο Τζόναθαν Λεζεάρ, για τον οποίο οι Βέλγοι επιμένουν πως έχει υπογράψει στον Ολυμπιακό από τώρα για το καλοκαίρι. «Δύο νέοι παίκτες της Μαλίν, έχουν εξασφαλίσει τη μεταγραφή τους για το καλοκαίρι. Αμφότεροι θα πάνε στον Ολυμπιακό, που θα τους αγοράσει» ανέφερε η ιστοσελίδα “voetbalkrant.com”, προσθέτοντας τα εξής: «Ίσως, ο Μουσόντα να παραμείνει στη Μαλίν για ένα ακόμα χρόνο, αλλά αυτό θα εξαρτηθεί από την εξέλιξη του ποδοσφαιριστή. Ως εκ τούτου, οι Έλληνες θα πάρουν δύο παίκτες τους επόμενους μήνες, οι οποίοι θα έχουν παιχνίδια στα πόδια τους».

News 24/7

24MEDIA NETWORK