"Στον Ολυμπιακό ο Λεζάρ"

Τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον Ολυμπιακό (με ενεργοποίηση από το καλοκαίρι) έχει υπογράψει ο Τζόναθαν Λεζάρ, σύμφωνα με την εφημερίδα "Het Laatste Nieuws".

"Στον Ολυμπιακό ο Λεζάρ"

"Ο Λεζάρ από την Μαλίν στον Ολυμπιακό" είναι ο τίτλος του ρεπορτάζ, στο οποίο τονίζεται πως ο διεθνής Βέλγος επιθετικός που έμεινε ελεύθερος από την Τέρεκ Γκρόζνι και συμφώνησε με τη Μαλίν για να παίξει μέχρι το καλοκαίρι "υπέγραψε συμβόλαιο για τρεις σεζόν" με τους "ερυθρόλευκους".

Το ίδιο ρεπορτάζ φιλοξενεί και η ιστοσελίδα "lavenir.net", σύμφωνα με την οποία ο ποδοσφαιριστής έχει υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τους Πειραιώτες που θα ενεργοποιηθεί από το ερχόμενο καλοκαίρι.

Προς το παρόν δεν υπάρχει επίσημη τοποθέτηση από πλευράς Ολυμπιακού για τον 27χρονο επιθετικό στον οποίο κατέθεσε πρόταση την Τρίτη (21/1) η Σταντάρ Λιέγης, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως ατζέντης του είναι ο Κριστόφ Ενροτό, ο οποίος είναι ο εκπρόσωπος και του Κέβιν Μιραλάς.

Όσον αφορά τον Ραφίκ Τζεμπούρ, όπως αναφέρουν δημοσιεύματα αλγερινών ΜΜΕ, ο 29χρονος βρίσκεται στο στόχαστρο της Άιντραχτ Φρανκφούρτης, ενώ το ενδιαφέρον τους έχουν εκφράσει και κάποιοι γαλλικοί σύλλογοι.

News 24/7

24MEDIA NETWORK