Συμφώνησε με Μπρόντμπι για 2 χρόνια ο Ρόμενταλ

Ένα ακόμα βήμα για την επιστροφή του στη Δανία μετά από 14 ολόκληρα χρόνια έκανε ο Ντένις Ρόμενταλ. Σύμφωνα με όσα αναφέρουν δανικά μέσα ενημέρωσης ο διεθνής μέσος τα βρήκε για διετές συμβόλαιο με την Μπρόντμπι και απομένει η συγκατάθεση του Ολυμπιακού για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή.

Συμφώνησε με Μπρόντμπι για 2 χρόνια ο Ρόμενταλ

Όπως αναφέρουν οι Δανοί ο 33χρονος παίκτης έχει πάρει απόφαση πως δεν πρόκειται να αποζημιωθεί από τους πρωταθλητές Ελλάδας για το υπόλοιπο του συμβολαίου του και γι' αυτό θα κάνει υποχωρήσεις ώστε να μην κάτσει για άλλη μία χρονιά ουσιαστικά ανενεργός.

Αυτές τις ημέρες βρίσκεται στην Ελλάδα ο εκπρόσωπος του παίκτη, Σόρεν Λέρμπι, ο οποίος “τρέχει” το θέμα και θα προσπαθήσει να κερδίσει ότι καλύτερο για τον πελάτη του στη συμφωνία με τον Ολυμπιακό. Στη Μπρόντμπι θέλουν το θέμα να κλείσει μέσα στο επόμενο διήμερο, ώστε ο Ρόμενταλ να τεθεί άμεσα στη διάθεση του Γιένσεν. Έχουν πάντα στο μυαλό τους και την περίπτωση “ναυαγίου” για γι' αυτό το λόγο θέλουν να έχουν έτοιμη εναλλακτική λύση.

"Θα πω ότι είμαι ικανοποιημένος απ' ότι καταφέραμε σ' αυτή τη μεταγραφική περίοδο, αφού έχουμε ότι θέλουμε. Φυσικά όμως δεν θα κλείσουμε καμία πόρτα. Αν κάτι μπορεί να συμβεί θα συμβεί", δήλωσε ο αθλητικός διευθυντής της Μπρόντμπι, Όλε Μπιούρ, όταν ρωτήθηκε για τη φημολογούμενη συμφωνία με τον Ρόμενταλ.

Πάνω στο θέμα δεν έχει τοποθετηθεί ακόμα ο ατζέντης του 33χρονου Δανού, αλλά αυτό αναμένεται να γίνει μετά τις συζητήσεις του με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού.

News 24/7

24MEDIA NETWORK