Συνάντηση Μαρινάκη-Ζαρντίμ για όλα

Η συζήτηση του Βαγγέλη Μαρινάκη με τον Λεονάρντο Ζαρντίμ για το πρωτάθλημα, την Ευρώπη και τις κινήσεις που θα γίνουν κατά τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο. Προτεραιότητα το ξεσκαρτάρισμα στο ρόστερ. Προχωράει για Πίνο, σκέψεις για αμυντικό χαφ.

Συνάντηση Μαρινάκη-Ζαρντίμ για όλα

Απολογισμός, αλλά κυρίως συζήτηση για τις μελλοντικές κινήσεις. Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης είχε συνάντηση με τον προπονητή της ομάδας Λεονάρντο Ζαρντίμ το μεσημέρι της Δευτέρας (17/12) και μίλησαν για όλα.

Αρχικά, οι δύο άνδρες ασχολήθηκαν με την πορεία του Ολυμπιακού στο πρώτο μισό της περιόδου. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο μεγαλομέτοχος των "ερυθρόλευκων" είναι ικανοποιημένος από τη βαθμολογική διαφορά που έχει αποκτήσει ο Ολυμπιακός στο πρωτάθλημα από τους διώκτες του, ωστόσο, ήθελε τη νίκη στους αγώνες με τον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ και καλύτερο θέαμα σε κάποια παιχνίδια.

Σχετικά με το Champions League, ο Ζαρντίμ σύμφωνα με πληροφορίες στάθηκε στο ότι η ομάδα πλήρωσε την ήττα στην πρεμιέρα της φάσης των ομίλων κόντρα στη Σάλκε. Στη συνέχεια, όμως, το πάλεψε, έκανε τρεις νίκες συγκεντρώνοντας εννέα βαθμούς, όσους και την περασμένη περίοδο και πλέον θα προσπαθήσει να φτάσει όσο το δυνατό πιο μακριά στο Europa League.

Το μεγαλύτερο μέρος της συζήτησης πάντως αναλώθηκε στο τι θα γίνει από εδώ και πέρα. Πως θα πορευτεί ο Ολυμπιακός στο δεύτερο μισό της σεζόν. Στόχος είναι η κατάκτηση του νταμπλ, ενώ οι "ερυθρόλευκοι" θα κυνηγήσουν την πρόκριση (αρχικά, στους "16", κι εν συνεχεία) στα προημιτελικά του Europa League.

Σύμφωνα με πληροφορίες, έγινε κουβέντα και για την ενίσχυση του ρόστερ τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, αλλά και το ενδεχόμενο παραχώρησης κάποιων ποδοσφαιριστών με τη μορφή δανεισμού, καθώς προτεραιότητα αποτελεί το ξεσκαρτάρισμα στο έμψυχο δυναμικό.

Ο Ολυμπιακός αναμένεται να προχωρήσει στην απόκτηση του Πίνο και αν προκύψει κάποια ενδιαφέρουσα περίπτωση τις προσεχείς εβδομάδες, τότε θα γίνει κίνηση και για τη μεταγραφή αμυντικού μέσου. Τις προσεχείς ώρες ενδεχομένως να υπάρξουν περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τα όσα ειπώθηκαν στη συνάντηση.

Συνάντηση Μαρινάκη-Ζαρντίμ για όλα

Στο μεταξύ, στα πλαίσια των φιλανθρωπικών δράσεων που έχει προγραμματίσει ο Ολυμπιακός, αντιπροσωπεία της διοίκησης και των ποδοσφαιριστών βρέθηκε τη Δευτέρα στην "Παναγίτσα" στη Νίκαια και στον Άγιο Σπυρίδωνα στον Πειραιά. Οι "ερυθρόλευκοι" πρόσφεραν σε έξι Ναούς του Πειραιά 30.000 μερίδες φαγητό για τα συσσίτια των απόρων.

Στον Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνα το "παρών" έδωσε ο Πρωτοσύγκελος της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς Αρχιμανδρίτης πατήρ Νήφων Καπογιάννης, ο οποίος τόνισε: " Είναι πολύ σημαντική αυτή η βοήθεια για τον κόσμο, ο οποίος έχει ανάγκη όχι μόνο τώρα, αλλά και κάθε μέρα του χρόνου. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που ένας μεγάλος σύλλογος όπως ο Ολυμπιακός είναι κοντά μας και μας στηρίζει στο έργο που προσπαθούμε καθημερινά να κάνουμε, προσφέροντας βοήθεια σε όσους της χρειάζονται, όπως έκανε ο Κύριος μας. Εύχομαι να είστε πάντοτε καλά και να έχετε επιτυχίες, τις οποίες και εμείς χαιρόμαστε".

Από πλευράς Ολυμπιακού μίλησε ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ, Κώστας Καραπαπάς." Είμαστε χαρούμενοι που έχουμε τη δυνατότητα να είμαστε εδώ και να βοηθάμε τους συνανθρώπους μας" υποστήριξε και συμπλήρωσε: "Είναι οι πρώτες από τις πάμπολλες φιλανθρωπικές δράσεις τις οποίες έχουμε προγραμματίσει για το άμεσο και πιο μακρινό μέλλον. Σύντομα θα έχουμε τη δυνατότητα να κάνουμε όλες αυτές τις ενέργειες και πολύ πιο οργανωμένα, αφού σύντομα θα λειτουργήσει και το Ίδρυμα του Ολυμπιακού, με στόχο την άψογη οργάνωση των φιλανθρωπικών ενεργειών της ομάδας μας στην Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Να ξέρετε ότι θα είμαστε πάντοτε κοντά σας και θα σας στηρίζουμε με όποιο τρόπο μπορούμε".

News 24/7

24MEDIA NETWORK