Συνέχισε τις επαφές με παίκτες ο Μαρινάκης

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης συνέχισε τις επαφές του με τους παίκτες του Ολυμπιακού βλέποντας τους Μέλμπεργκ, Μανιάτη, Μακούν, Μαρκάνο και Πάντελιτς.

Συνέχισε τις επαφές με παίκτες ο Μαρινάκης

Συναντήσεις με άλλους πέντε ποδοσφαιριστές είχε ο Βαγγέλης Μαρινάκης! Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού είδε τους Γιάννη Μανιάτη, Όλοφ Μέλμπεργκ, Ζαν Μακούν, Ιβάν Μαρκάνο και Μάρκο Πάντελιτς, ενώ οι επαφές με παίκτες θα συνεχιστούν τις προσεχείς ημέρες...

Οι αλλεπάλληλες συναντήσεις του Μαρινάκη με ποδοσφαιριστές (προηγήθηκαν εκείνες των Ιμπαγάσα, Τζιμπούρ, Μοντέστο, Αβρ. Παπαδόπουλου, Τοροσίδη, Μέγιερι και Χολέμπας) γίνονται στα πλαίσια της προσπάθειας που καταβάλλουν στον Ολυμπιακό για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ έχει δει μια ντουζίνα ποδοσφαιριστές το τελευταίο οκταήμερο και το κεντρικό μήνυμα που θέλησε να περάσει είναι πως « πρέπει να δώσετε όλοι τον καλύτερό σας εαυτό για να πάρουμε το πρωτάθλημα».

Ο Μαρινάκης ζήτησε σήμερα από τους παίκτες με τους οποίους είχε ιδιαίτερη συνομιλία να δείξουν « σοβαρότητα, συγκέντρωση, πάθος και ιδιαίτερη προσοχή στον αγώνα με την ΑΕΚ», ενώ εξέφρασε την αισιοδοξία του, ότι ο Ολυμπιακός έχει την ποιότητα και τις δυνατότητες να προκριθεί εις βάρος της Ρούμπιν Καζάν και να φτάσει μακριά στο Γιουρόπα Λιγκ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK