Τα δεδομένα για τον αμυντικό μέσο

Οι εξελίξεις με τον αμυντικό χαφ, η άποψη του Καρεμπέ που διέπρεψε στη συγκεκριμένη θέση και η απόκτηση και δημιουργικού μέσου σε περίπτωση που παραχωρηθεί ο Μασάντο τις προσεχείς ημέρες. Ο Δημήτρης Χριστοφιδέλλης έχει το ρεπορτάζ.

Τα δεδομένα για τον αμυντικό μέσο

Ο Μπακαγέ Τραορέ βρίσκεται μεταξύ Τζένοα και Ολυμπιακού, με τα ιταλικά δημοσιεύματα να αναφέρουν πως ο ποδοσφαιριστής θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στους «ερυθρόλευκους» και είναι πιθανό ακόμη το ενδεχόμενο να παραχωρηθεί στη Τζένοα και να δοθεί στη συνέχεια ως δανεικός στην ελληνική ομάδα, αρκεί να βρεθεί η χρυσή τομή. Ο ατζέντης του Aφρικανού μέσου υποστηρίζει ότι την Δευτέρα ή την Τρίτη θα ξεκαθαρίσει οριστικά η κατάσταση.

Ο Βάλτερ Γκαργκάνο εμφανίζεται να οδεύει προς την Πάρμα, είτε ως δανεικός από τη Νάπολι είτε με τη μορφή της συνιδιοκτησίας, ωστόσο, ιταλικά μέσα ενημέρωσης επισημαίνουν πως όλα είναι ανοιχτά και ο Ολυμπιακός παρακολουθεί στενά την υπόθεση.

Ο Σαμπού Γιαταμπαρέ ευελπιστεί οι Πειραιώτες να επανέλθουν στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας και να ανεβάσουν την προσφορά τους προς τη Μπαστιά, προκειμένου να ταξιδέψει στον Πειραιά. Ο σύλλογος της Κορσικής θέλει 2,5 εκατ. ευρώ, αλλά στη Γαλλία θεωρούν ότι αν οι δύο πλευρές βάλουν λίγο νερό στο κρασί τους θα δώσουν τα χέρια, ενώ οι «ερυθρόλευκοι» καλύπτουν τα "θέλω" του ποδοσφαιριστή.

Ο Πάπε Ντιόπ κάνει ότι μπορεί για να πείσει τον πρόεδρο της Λεβάντε, Κίκο Καταλάν να ρίξει τις απαιτήσεις του, επικαλούμενος και τη συζήτηση που είχαν πριν από λίγους μήνες, όταν ο τελευταίος του είχε πει πως δεν θα σταθεί εμπόδιο σε περίπτωση που φτάσει πρόταση για την παραχώρησή του. Ο Ολυμπιακός είναι σε ανοιχτή γραμμή με τον Σενεγαλέζο ποδοσφαιριστή, η πλευρά του οποίου θεωρεί ότι αν οι «ερυθρόλευκοι» ανεβάσουν την προσφορά τους κοντά στα 3 εκατ. ευρώ, τότε οι άνθρωποι της ομάδας της Βαλένθια θα καθίσουν γύρω από το τραπέζι των διαπραγματεύσεων.

Η διοίκηση του Ολυμπιακού ασχολείται και με άλλες περιπτώσεις μέσων, όπως ο Μ΄ Μπιά της ΚΠΡ, ο Βουκόγεβιτς της Ντιναμό Κιέβου, ο Κβιστ της Στουτγκάρδης, ο Φλαμινί ο οποίος όμως είναι σε συζητήσεις με την Άρσεναλ για την υπογραφή συμβολαίου, ενώ υπάρχουν επαφές και με έναν ακόμη ποδοσφαιριστή το όνομα του οποίου -προς το παρόν- δεν έχει διαρρεύσει.

Ουσιαστικά εξελίξεις αναμένονται από Δευτέρα, αφού οι Πειραιώτες έχουν ρίξει το βάρος στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο. Σχετικά με τον αμυντικό μέσο, ο πρόεδρος της ΠΑΕ Βαγγέλης Μαρινάκης λαμβάνει σοβαρά υπόψη την άποψη του Κριστιάν Καρεμπέ που μεγαλούργησε παίζοντας στη συγκεκριμένη θέση. Δεν αποκλείεται μάλιστα ο τελευταίος ρίξει στο τραπέζι (αν δεν το έχει κάνει ήδη) και κάποιο όνομα-έκπληξη.

Οι «ερυθρόλευκοι» σε περίπτωση που παραχωρηθεί και ο Μασάντο, αναμένεται να κινηθούν για την απόκτηση χαφ με επιτελικές ικανότητες και φέρεται να έχουν γίνει ορισμένες κινήσεις προς αυτή την κατεύθυνση.

Σχετικά με τον Χολέμπας, δημοσιεύματα στην Τουρκία ανέφεραν πως η Μπεσίκτας έχει ως πρώτη επιλογή τον Αλεξάντερ Μπούτνερ, τον οποίο θέλει ως δανεικό από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, τονίζοντας ότι ο Έλληνας αμυντικός αποτελεί εναλλακτική λύση. Ενδεχομένως, να είναι και ένα παιχνίδι τακτικής από πλευράς τουρκικού συλλόγου, προκειμένου να πετύχει συμφωνία με τον Ολυμπιακό στα 2,1-2,2 εκατ. ευρώ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK