Τα πλάνα για τον αγώνα με τον Ατρόμητο

Ο Αντώνης Νικοπολίδης ο οποίος θα επιδιώξει να οδηγήσει τον Ολυμπιακό σε μία ακόμα νίκη στο πρωτάθλημα φέρνοντάς τον ακόμα πιο κοντά στον τίτλο, έκανε αρκετές δοκιμές στην τελευταία προπόνηση στο Ρέντη ενόψει Ατρομήτου.

Τα πλάνα για τον αγώνα με τον Ατρόμητο

Σε αυτό που αξίζει να σταθεί κανείς, είναι ότι ο νεαρός τεχνικός χρησιμοποίησε τον Αβραάμ Παπαδόπουλο με τους βασικούς, αλλάζοντας τον παρτενέρ του (έπαιξαν από λίγη ώρα, ο Μανωλάς, ο Σιόβας και ο Κοντρέρας).

Το πιθανότερο όμως είναι ο Παπαδόπουλος να περάσει στον αγώνα στο δεύτερο 45λεπτο, καθώς έχει αγωνιστεί μόλις ένα ημίχρονο μετά τον πολύμηνο τραυματισμό του (στον αγώνα ρεβάνς του κυπέλλου την περασμένη Τετάρτη στην Καβάλα) και θέλει κι αυτός τον χρόνο του και να βρει τα πατήματά του.

Ο Νικοπολίδης κατά τη διάρκεια της προπόνησης χρησιμοποίησε στη μεσαία γραμμή τους Μανιάτη, Μασάντο και Γκρέκο (και για ένα διάστημα τον Μοντέστο), ενώ στα άκρα της επίθεσης δοκίμασε τον Αμπντούν και τον Τζεμπούρ, κι εν συνεχεία έπαιξαν, τόσο ο Φετφατζίδης όσο και ο Βλαχοδήμος.

Ο Ολυμπιακός αναμένεται να παραταχθεί κόντρα στον Ατρόμητο Αθηνών με τους Μέγερι, Ντιακιτέ, Μανωλά, Κοντρέρας, Χολέμπας, Μανιάτη, Μασάντο, Γκρέκο, Αμπντούν, Τζεμπούρ και Μήτρογλου.

News 24/7

24MEDIA NETWORK