Τα πρώτα "καμπανάκια" του Χάσι είχαν αποδέκτες

Το γεγονός ότι ο Μπουχαλάκης δεν έπαιξε καθόλου και ο Κασάμι μόλις για 15 λεπτά προφανώς και κάτι δείχνει σχετικά με τις διαθέσεις του Κοσοβάρου τεχνικού του Ολυμπιακού.

Τα πρώτα "καμπανάκια" του Χάσι είχαν αποδέκτες

Το τελευταίο φιλικό του Ολυμπιακού επί αυστριακού εδάφους κόντρα στην Λουντογκόρετς έχει δύο αναγνώσεις. Πρώτον, η εικόνα που παρουσίασαν οι "ερυθρόλευκοι”"απέναντι σε μία ομάδα, η οποία ήταν σαφέστατα πιο έτοιμη από τον Ολυμπιακό. Μιλάμε για ένα κλαμπ που έδωσε την Δευτέρα (26/6) το έβδομο φιλικό της και ο πρωταθλητής Ελλάδας το δεύτερο. Υπάρχει αυτομάτως μία διαφορά.

Ο Μπέσνικ Χάσι έμεινε ευχαριστημένος. Έμεινε ικανοποιημένος από την παρουσία των βασικών, απ' αυτούς στους οποίους έδωσε φανέλα βασικού.

Από τον Σισέ του άρεσαν ορισμένα στοιχεία. Το γεγονός ότι δεν... έπινε θάλασσα όταν ερχόταν η μπάλα στα πόδια του. Τους Ρομαό και Σιώπη τούς χάρηκε γιατί "όργωσαν" τον άξονα της μεσαίας γραμμής. Ο Φιγκέιρας είχε τ' απαιτούμενα ανεβάσματα από τη δεξιά πλευρά. Ο Μάριν και ο Φορτούνης για πρώτη φορά μπήκαν (επί Χάσι) στην ίδια ενδεκάδα και δεν... κουτουλούσαν.

Από τη γενικότερη αγωνιστική συμπεριφορά και τον προσανατολισμό της ομάδας, φυσικά και έμεινε ικανοποιημένος. Το είπε άλλωστε και στις δηλώσεις του ότι κάποια πράγματα που δούλεψε στο Ζέεφελντ, βγήκαν στο χορτάρι ως ένα βαθμό.

ΑΛΛΟΣ ΜΠΟΥΧΑΛΑΚΗΣ

Υπάρχει όμως και η άλλη ανάγνωση. Τυχαίο είναι ότι π.χ. ο Μπουχαλάκης δεν έπαιξε λεπτό; Ο Ανδρέας δεν θυμίζει σε τίποτα τον Μπουχαλάκη των προηγούμενων προετοιμασιών. Ανέβηκε στο Ζέεφελντ και δεν είχε την ορμή που έβγαζε στις τελευταίες τρεις προετοιμασίες με Μίτσελ, Σίλβα και Βίκτορ. Σαν κάτι να τον "βασανίζει", ίσως να έχει επηρεαστεί και από όλα αυτά που ακούγονται ότι το μέλλον του ενδεχομένως να μην είναι στο λιμάνι, αλλά σε άλλες... πολιτείες.

Πάντως, είναι δεδομένο πως το γεγονός ότι δεν χρησιμοποιήθηκε λεπτό και "κάηκε" στο ζέσταμα, πάει να πει ότι ο Χάσι δεν έχει μείνει ευχαριστημένος από τα όσα έχει δει στις προπονήσεις.

Ερωτηματικό αποτελεί επίσης το τι θα γίνει με τον Παϊτίμ Κασάμι. Ο Ολυμπιακός ψάχνει "οκτάρι", υπάρχει η πληροφορία ότι μπορεί να πάει και για... "εξαρο-οκτάρι". Στο φιλικό με την Λουντογκόρετς ο Ελβετός μπήκε στο τελευταίο τέταρτο. Μάλλον κάτι "παίζει" και με τον Παϊτίμ, το όνομα του οποίου φιγουράρει τις τελευταίες ώρες στα ιταλικά ΜΜΕ ως υποψήφιος στόχος της Λάτσιο...

News 24/7

24MEDIA NETWORK