Τέλος Μανιάτης και Βαλντές από τη Σταντάρ Λιέγης

Στον τερματισμό των δανεισμών τόσο του Γιάννη Μανιάτη, όσο και του Βίκτορ Βαλντές προχώρησε η Σταντάρ Λιέγης, με τους δύο παίκτες να επιστρέφουν άμεσα στους συλλόγους τους.

Τέλος Μανιάτης και Βαλντές από τη Σταντάρ Λιέγης

Η ανακοίνωση του συλλόγου:

"Επειδή αποφασίσαμε να δώσουμε περισσότερο χρόνο σε νέους παίκτες του συλλόγου στα τελευταία παιχνίδια της σεζόν και επειδή δεν μπορούμε να τους χρησιμοποιήσουμε για ιατρικούς λόγους, ο Ισπανός τερματοφύλακας, Βίκτορ Βαλντές και ο Έλληνας μέσος, Γιάννης Μανιάτης, έφτασαν σε συμφωνία με το σύλλογο για να διακόψουν το δανεισμό τους στο τέλος αυτής της εβδομάδας.

Η Σταντάρ Λιέγης ευχαριστεί τον Γιάννη και τον Βίκτορ για όσα έκαναν για το σύλλογο και ειδικά για την επιτυχημένη πορεία τους στο Κύπελλο. Τους ευχόμαστε τα καλύτερα στη συνέχεια της καριέρας τους".

Μετά λοιπόν κι από αυτή την εξέλιξη, οι δύο παίκτες θα επιστρέψουν στις ομάδες τους. Ο Γιάννης Μανιάτης στον Ολυμπιακό με τον οποίο έχει συμβόλαιο μέχρι το 2019 και ο Βίκτορ Βαλντές στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Βέβαια ο Ισπανός αναμένεται σύντομα να μείνει ελεύθερος καθώς το συμβόλαιό του με τους Άγγλους λήγει στις 30 Ιουνίου και όπως όλα δείχνουν δεν θα ανανεωθεί.

Ο Μανιάτης αγωνίστηκε συνολικά με τη φανέλα της Σταντάρ Λιέγης σε 5 παιχνίδια πρωταθλήματος, 3 πλέι οφ και 1 Κυπέλλου. Σκόραρε δύο τέρματα, ενώ κατέκτησε το Κύπελλο Βελγίου.

News 24/7

24MEDIA NETWORK