Τετ α τετ Βαλβέρδε-Μαρινάκη

Ολιγόλεπτη ιδιαίτερη συνομιλία είχαν οι Βαγγέλης Μαρινάκης και Ερνέστο Βαλβέρδε το μεσημέρι της Πέμπτης στο περιθώριο του γεύματος για τα γενέθλια του Ισπανού. Εμπύρετος ο Μοντέστο, δεν προπονήθηκε. Η πτήση της χαράς.

Τετ α τετ Βαλβέρδε-Μαρινάκη

Ολιγόλεπτη ιδιαίτερη συνομιλία είχαν οι Βαγγέλης Μαρινάκης και Ερνέστο Βαλβέρδε το μεσημέρι της Πέμπτης. Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού πέρασε από την ψαροταβέρνα στον Πειραιά, όπου ο Ισπανός τεχνικός παρέθεσε γεύμα στους συνεργάτες του και στους ποδοσφαιριστές με αφορμή τα γενέθλιά του (στις 9 Φεβρουαρίου έκλεισε τα 48) και συνομίλησαν για λίγη ώρα, έχοντας ως κεντρικό θέμα τη νίκη επί της Ρούμπιν Καζάν στη Μόσχα, τη ρεβάνς την ερχόμενη Πέμπτη στο «Γ.Καραϊσκάκης», αλλά και τις υποχρεώσεις της ομάδας στο πρωτάθλημα.

Ο Μαρινάκης πέρασε το μήνυμα, ότι οι ποδοσφαιριστές θα πρέπει να συνεχίσουν στον ίδιο ρυθμό, όπως στους αγώνες με τη Ρούμπιν, την ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ, ενώ λίγο αργότερα μετέβη στα γραφεία της ΠΑΕ όπου οι εργαζόμενοι της εταιρίας, της «Καραϊσκάκης ΑΕ», αλλά και της «Θρύλος ΑΕ» έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα. «Δουλεύουμε όλοι μαζί σαν μια οικογένεια, για να εκπληρώσουμε τους στόχους μας» είπε, μεταξύ άλλων, ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού.

Σχετικά με τον αγώνα κόντρα στον Πανιώνιο, ο Βαλβέρδε θα προφυλάξει τον Μέλμπεργκ (σύμφωνα με το ιατρικό επιτελείο απαιτείται ένα πενθήμερο ξεκούρασης μετά την περιπέτεια τραυματισμού του στη Μόσχα), ενώ το Σάββατο θα κριθεί η συμμετοχή του Μοδέστο.

Ο Μέγιερι θα είναι κάτω από τα δοκάρια κι ο Κάρολ στον πάγκο, προκειμένου να αποφευχθεί οποιοδήποτε απρόοπτο με τον Βορειοϊρλανδό ενόψει του αγώνα με τη Ρούμπιν Καζάν. Στην ενδεκάδα θα επιστρέψει ο Αβρ. Παπαδόπουλος και πιθανότατα ο Καζίμ-Ρίτσαρντς, ενώ θα απουσιάσει ο Ιμπαγάσα, ο οποίος θα εκτίσει την ποινή της τιμωρίας του.

Τρεις κλήσεις

Στο μεταξύ, ο Μιραλάς βρίσκεται ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές που κάλεσε (στις προεπιλογές) ο Ζορζ Λέεκενς για το φιλικό παιχνίδι με την Ελλάδα στις 29 Φεβρουαρίου στο Ηράκλειο της Κρήτης. Κλήθηκαν επίσης, ο Μέλμπεργκ για τον αγώνα της Σουηδίας με την Κροατία και ο Μέγιερι στην εθνική Ελπίδων της Ουγγαρίας για το εκτός έδρας ματς με τη Μάλτα (29/2).

News 24/7

24MEDIA NETWORK