Θεοδωρίδης: "Το Δ.Σ. θα αποφασίσει για Περέιρα"

Ο Σάββας Θεοδωρίδης ρωτήθηκε για το μέλλον του Βίτορ Περέιρα και απάντησε πως αυτό είναι κάτι που θα αποφασίσει το διοικητικό συμβούλιο του Ολυμπιακού.

Θεοδωρίδης: "Το Δ.Σ. θα αποφασίσει για Περέιρα"

"Ήταν μία πολύ καλή χρονιά με τον Ολυμπιακό. Κάναμε φανταστικά πράγματα και στο Champions League όπου κερδίσαμε τις δύο φιναλίστ των δύο διοργανώσεων. Η Γιουβέντους είναι στον τελικό του Champions League και η Ντνίπρο στο Europa League. Δεν ανησύχησα καθόλου σήμερα. Τον ξέρω τον Ολυμπιακό. Στο φιλικό με τον Παναιτωλικό ήμασταν πιο χάλια απ' ό,τι σήμερα στο πρώτο ημίχρονο. Όμως, μεταμορφωθήκαμε", είπε αρχικά ο εκ των αντιπροέδρων της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Ερωτηθείς αν θα μείνει ο Βίτορ Περέιρα στον πάγκο του Ολυμπιακού, ο Σάββας Θεοδωρίδης απάντησε: "Αυτό είναι θέμα που θα το αποφασίσει το Διοικητικό Συμβούλιο. Είναι δυνατόν να φύγει ένας προπονητής που έχει κερδίσει ένα νταμπλ; Προσωπικά ποτέ δεν με ενδιαφέρει το ωραίο ποδόσφαιρο. Με ενδιαφέρει το ποδόσφαιρο ουσίας. Είμαι κυνηγός βαθμών. Δεν κερδίζεται το πρωτάθλημα αν δεν πηγαίνεις για το αποτέλεσμα. Ωραίο ποδόσφαιρο μπορεί να παίξει η ομάδα. Και σήμερα παίξαμε καλά και στα διεθνή μας παιχνίδια. Το σπουδαιότερο απ' όλα, ξέρετε πώς είναι να έχεις αναδειχθεί πρωταθλητής δύο μήνες πριν και να… τρομάζεις να μαζεύεις τους παίκτες; Ποιός θα τους μαζεύει; Και σήμερα και χθες και προχθές μπορεί να ήταν στον Αστέρα στη Γλυφάδα και να έκαναν μπάνια".

Για το μέλλον του Κώστα Μήτρογλου είπε: "Μην με ρωτάτε. Εδώ είναι ο πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο. Θα γίνουν ανακατατάξεις στον Ολυμπιακό, φιλοδοξούμε προς το καλύτερο. Είδαμε φέτος ότι έχουμε δυνατότητες να διεκδικήσουμε κάτι καλύτερο στην Ευρώπη".

Τέλος, ο Σάββας Θεοδωρίδης έστειλε ένα μήνυμα στους αντιπάλους του Ολυμπιακού: "Πάντα τέτοια. Είμαστε συνηθισμένοι από τους τίτλους. Να κοιτάξουν όλοι να φτιάξουν ομάδες. Να βάλουν λεφτά, να επενδύσουν χρήματα. Στο τζάμπα δεν γίνεται να φτιάξεις ομάδα και να διεκδικήσεις τίτλο ποτέ".

News 24/7

24MEDIA NETWORK