Το αφρικανικό δίδυμο, το 10άρι και η... πρόταση για Μανωλά

Αγγίζει τον Σαμπού Γιαταμπαρέ ο Ολυμπιακός, έτοιμος να πιάσει λιμάνι ο Γκαετάν Μπονγκ. "Δεν πωλείται ο Μανωλάς, μόνο αν υπάρξει πρόταση που να καλύπτει τη ρήτρα αποδέσμευσης", υποστηρίζουν στον Πειραιά με αφορμή τις "σειρήνες" εξ Ανατολών. Το ενδιαφέρον για 10άρι, τι γίνεται με Χολέμπας.

Το αφρικανικό δίδυμο, το 10άρι και η... πρόταση για Μανωλά

Ο Σαμπού Γιαταμπαρέ συμπεριλήφθηκε στην αποστολή της Μπαστιά για τον αγώνα πρωταθλήματος με αντίπαλο τη Βαλενσιέν το Σάββατο το βράδυ, όμως αυτό δεν σημαίνει πως θα παραμείνει στο Σαμπιονά. Οι διαπραγματεύσεις του Ολυμπιακού με τον σύλλογο της Κορσικής βρίσκονται σε προχωρημένες στάδιο και οι "ερυθρόλευκοι" ευελπιστούν μέχρι τις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας να κλείσει τον παίκτη.

Στην προσπάθειά τους αυτή έχουν ως σύμμαχο και τον θηριώδη κεντρικό μέσο από το Μάλι, ο οποίος θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό, όπου υπάρχει το δέλεαρ του Τσάμπιονς Λιγκ και φυσικά οι κατακτήσεις τίτλων.

Θέμα χρόνου πλέον είναι και η μεταγραφή του Μπονγκ. Οι Πειραιώτες βρίσκονται στο τελευταίο στάδιο των διαπραγματεύσεων, τόσο με τη Βαλενσιέν όσο και με τον ποδοσφαιριστή. Ο Καμερουνέζος αριστερός μπακ αρχικά προγραμμάτιζε να έρθει στην Αθήνα το Σάββατο, όμως τελευταίες πληροφορίες ανέφεραν πως το πιο πιθανό η άφιξή του να γίνει την Κυριακή ή τη Δευτέρα.

Παρεμπιπτόντως, την Παρασκευή το βράδυ έγινε γνωστό ότι ο Μπονγκ είναι τραυματίας στο πέλμα και δεν θα αγωνιστεί κόντρα στη Μπαστιά. Άλλωστε, οι "ερυθρόλευκοι" θέλουν πρώτα να ξεκαθαρίσει η υπόθεση του Χολέμπας και μετά να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του Μπονγκ.

Παράλληλα, ο Ολυμπιακός ελέγχει την αγορά και για την απόκτηση δημιουργικού μέσου, αφού είναι πολύ πιθανό να παραχωρηθεί ο Πάουλο Μασάντο. Δεν είναι άλλωστε... σημερινό το ενδιαφέρον των Λοκομοτίβ Μόσχας και Ρούμπιν Καζάν.

Σχετικά με τον διεθνή Έλληνα αμυντικό, βρίσκεται ένα βήμα πριν τη μετακόμισή του στην Τουρκία για λογαριασμό της Μπεσίκτας. Στελέχη της ΠΑΕ έλεγαν πως δεν υπάρχει ακόμα συμφωνία με τον σύλλογο της Κωνσταντινούπολης και άφηναν να εννοηθεί πως θα υπάρξουν ουσιαστικές εξελίξεις τη Δευτέρα ή την Τρίτη. Οι Τούρκοι από την πλευρά τους θεωρούν ότι οι δύο πλευρές θα δώσουν τα χέρια, με τους Πειραιώτες να βάζουν στο ταμείο τους το ποσό των 2,3 εκατ. ευρώ.

Με αφορμή επίσης τα αλλεπάλληλα δημοσιεύματα στη Ρωσία και στην Ουκρανία περί επικείμενων προτάσεων της Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης, της Ντνιεπρ και της Ντιναμό Κιέβου στον Ολυμπιακό για την απόκτηση του διεθνούς στόπερ, οι "ερυθρόλευκοι" τόνισαν τα εξής: "Δεν πωλείται ο Μανωλάς, μόνο αν υπάρξει πρόταση που να καλύπτει τη ρήτρα αποδέσμευσης του παίκτη. Αν έρθει τέτοια πρόταση...". Να θυμίσουμε, πως η ρήτρα που δίνει το δικαίωμα σε ένα σύλλογο να αποσπάσει το "ναι" του ποδοσφαιριστή, έχει οριστεί στα 7,5 εκατ. ευρώ.

* Για το εκτός έδρας παιχνίδι της πρεμιέρας με την Καλλονή στο ΟΑΚΑ ο Ολυμπιακός έχει διαθέσει 3.000 εισιτήρια.

News 24/7

24MEDIA NETWORK