Το ψάχνει για Κουστόντιο

Στις πρώτες θέσεις της μεταγραφικής λίστας του Λεονάρντο Ζαρντίμ για τον Ιανουάριο βρίσκεται ο Κουστόντιο, σύμφωνα με τον πορτογαλικό Τύπο.

Το ψάχνει για Κουστόντιο

" Ο Κουστόντιο στο στόχαστρο του Ολυμπιακού" είναι ο τίτλος της εφημερίδας "A' Bola", η οποία αναφέρει ότι οι "ερυθρόλευκοι" θέλουν να αποκτήσουν τον 29χρονο Πορτογάλο αμυντικό μέσο της Μπράγκα με τη μορφή δανεισμού και να μπει οψιόν αγοράς το καλοκαίρι. " Ο Ολυμπιακός ήθελε τον Κουστόντιο και το περασμένο καλοκαίρι, αλλά η διοίκηση της Μπράγκα αρνήθηκε την πρόταση, κράτησε τον παίκτη και του ανανέωσε μάλιστα το συμβόλαιο" προσθέτουν οι Πορτογάλοι.

Μία άλλη εφημερίδα (O' JOGO) αναφέρει πως οι "ερυθρόλευκοι" έκαναν ήδη κίνηση για την απόκτηση του Κουστόντιο, αλλά η Μπράγκα δεν συζητάει τον δανεισμό του ποδοσφαιριστή, παρά μόνο το ενδεχόμενο πώλησης, αν και ο Ζοσέ Πεσέιρο τον θεωρεί απαραίτητο για την ομάδα. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Ζαρντίμ έχει πολύ ψηλά στη λίστα του τον 29χρονο ανασταλτικό χαφ, με τον οποίο συνεργάστηκε την περασμένη σεζόν στη Μπράγκα.

Ο Κουστόντιο έχει 11 συμμετοχές και 1 γκολ την τρέχουσα περίοδο στο πρωτάθλημα, ενώ ήταν βασικός και στους έξι αγώνες στη φάση των ομίλων του Champions League. Ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής ξεκίνησε την καριέρα του από τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας και το καλοκαίρι του 2007 μετακόμισε στη Μόσχα για λογαριασμό της Ντιναμό. Τον Ιανουάριο του 2009 επέστρεψε στην πατρίδα του και φόρεσε τη φανέλα της Γκιμαράες και από τον Αύγουστο του 2010 ανήκει στο δυναμικό της Μπράγκα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK