Το "χάδι" του Τσόρι

Ολοκληρώθηκε και η δεύτερη μέρα δουλειάς στο Ζέεφελντ, με τον Αλεχάντρο Ντομίνγκεζ να «κλέβει» την παράσταση.

Η αξία ορισμένων ποδοσφαιριστών είναι γνωστή και δεν περιμένεις τίποτα λιγότερο από την… τελειότητα, όταν ακουμπούν την μπάλα. Ο Αλεχάντρο Ντομίνγκεζ είναι ένας από τους παίκτες αυτούς και στην πρωινή προπόνηση της Κυριακής κατάφερε για ακόμη μια φορά να κάνει πολύ όμορφα πράγματα.

Οι ασκήσεις είχαν ξανά στο επίκεντρο την μπάλα. Υπό τις οδηγίες του κ. Σίλβα οι «ερυθρόλευκοι» δούλεψαν επάνω στον έλεγχο της μπάλας και στη σωστή κυκλοφορία της. Έγιναν ασκήσεις όπως εκείνες της απογευματινής προπόνησης του Σαββάτου, με τη μόνη διαφορά ότι χρησιμοποιήθηκαν μικρά τέρματα για να δυσκολέψει το σκοράρισμα. Η αλλαγή κατεύθυνσης και παιχνιδιού από τους επιτιθέμενους και προσαρμογή της άμυνας στην επίθεση, ανάλογα με το τέρμα που «κινδύνευε» ήταν ξανά βασικά στοιχεία της δουλειάς που έγινε.

Δύο πού όμορφες φάσεις σημάδεψαν το διπλό που ακολούθησε. Στη μία ο Αλεχάντρο Ντομίνγκεζ με υπέροχη ενέργεια «σέρβιρε» το γκολ στον Χάρα και εκείνος το έβαλε. Στη δεύτερη ο Αργεντινός άσος με το «10» στην πλάτη, έκανε ατομική ενέργεια και βλέποντας τον τερματοφύλακα λίγο εκτός θέσης, «έσκαψε» την μπάλα και με… γλυκό χάδι την έστειλε να αναπαυθεί στα δίχτυα!

Το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με τρέξιμο και πέραν του Μπενίτες, ο οποίος κινήθηκε ατομικά συντηρητικά, όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές γυμνάστηκαν κανονικά, συμμετέχοντας σε όλο το πρόγραμμα.