Τζεμπούρ: "Υπάρχει εκνευρισμός, επειδή δεν κερδίσαμε"

Ο Ράφικ Τζεμπούρ μίλησε για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, τον Τζαμέλ Αμπντούν, αλλά και το επερχόμενο Κόπα Άφρικα.

Τζεμπούρ: "Υπάρχει εκνευρισμός, επειδή δεν κερδίσαμε"
INTIME SPORTS

Ο Αλγερινός επιθετικός του Ολυμπιακού αναφέρθηκε στην ισοπαλία με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, ενώ έπλεξε το εγκώμιο του συμπατριώτη του, Τζαμέλ Αμπντούν.

" Ήταν πολύ σημαντικό να δείξουμε την ανωτερότητά μας στο Πρωτάθλημα κόντρα στους αιώνιους αντιπάλους μας. Είναι και θέμα γοήτρου. Στο μυαλό μας είχαμε μόνο τη νίκη μέσα στην έδρα τους. Είχαμε τις ευκαιρίες να σκοράρουμε και να τελειώσουμε το παιχνίδι, αλλά αντέδρασαν. Μάλιστα, αντέδρασαν καλά. Είχαν ένα καλό δεύτερο ημίχρονο και το παιχνίδι έληξε ισόπαλο 2-2. Ξέραμε όλοι τη σημασία του συγκεκριμένου αγώνα. Και να αφήνεις το στίγμα σου σε τέτοια παιχνίδια είναι πάντα θετικό. Ακόμα και αν δεν νικάς στο τέλος είναι καλό. Όμως, στην συγκεκριμένη περίπτωση, υπάρχει εκνευρισμός, επειδή δεν μπορέσαμε να πάρουμε τη νίκη", τόνισε αρχικά ο Ράφικ Τζεμπούρ στην "Competition".

Στη συνέχεια, ο επιθετικός του Ολυμπιακού Ο Τζεμπούρ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον συμπατριώτη του, Τζαμέλ Αμπντούν: " Είναι αποκάλυψη για όσους δεν τον ξέρουν. Για μένα δεν είναι αποκάλυψη. Είναι ένας παίκτης με μεγάλο ταλέντο και δίνει πολλά στον Ολυμπιακό. Έχει βελτιωθεί και έχει μέλλον στο ποδόσφαιρο. Είναι ένας παίκτης που μπορεί να κάνει την διαφορά σε οποιαδήποτε ομάδα αγωνιστεί".

Όσο για την παρουσία του στο φετινό Champions League, ο "τρομοκράτης" υπογράμμισε: " Η αλήθεια είναι ότι δεν το έζησα πολύ. Στο πρώτο παιχνίδι με τη Σάλκε ξεκινήσαμε άσχημα το ματς και όταν η μηχανή άρχισε να παίρνει μπροστά, εγώ ήμουν τραυματίας. Είχα τις ευκαιρίες να σκοράρω, αλλά δεν το κατάφερα. Ωστόσο, όπως συχνά λέω, είναι ωραίο να σκοράρεις, αλλά πιο σημαντικό είναι η ομάδα να κερδίζει. Πάντως, έχω την ευκαιρία να σκοράρω στην Ευρώπη, αφού συνεχίζουμε στο Europa League. Ακόμα και αν δεν τα καταφέρω, σημασία θα έχει να προχωράει η ομάδα".

Τέλος, ο Τζεμπούρ αναφέρθηκε στο Κόπα Άφρικα: " Το θέλω πολύ. Έχω παίξει σε όλες τις διοργανώσεις όσον αφορά τους συλλόγους. Πλέον, θέλω να το ζήσω με την Εθνική μου ομάδα. Θέλω να γράψω και το όνομά μου στην ιστορία αυτής της ομάδας, όχι μόνο να συμμετάσχω στο ταξίδι".

News 24/7

24MEDIA NETWORK