Βαρύ πρόστιμο και μια αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών στον Ολυμπιακό

Η Πειθαρχική Επιτροπή της Super League τιμώρησε τον Ολυμπιακό με μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών για τη συμπεριφορά των φιλάθλων του στο εκτός έδρας παιχνίδι με τη Βέροια. Παράλληλα, καλείται να πληρώσει ένα ιδιαίτερα "τσουχτερό" πρόστιμο.

Η συμπεριφορά των φιλάθλων του στον εκτός έδρας αγώνα με τη Βέροια κόστισε στον Ολυμπιακό, καθώς η Πειθαρχική Επιτροπή της Super League του επέβαλε πρόστιμο 43.000 ευρώ, ενώ παράλληλα τον τιμώρησε με μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών.

Οι "ερυθρόλευκοι" έχουν δικαίωμα να καταθέσουν έφεση, ενώ σε περίπτωση που αυτή δεν γίνει δεκτή, το πιθανότερο είναι πως θα υποδεχθούν χωρίς κόσμο τον Αστέρα Τρίπολης στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Β) ΠΑΕ Ολυμπιακός: «Βάσει των αναφερομένων στο από 31/10/2015 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε κατ’ αρθ. 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), στην Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα, στην υπ΄ αριθμ. 4832/15/2002817 Έκθεση της Αστυνομίας και σε συνδυασμό με το οπτικοακουστικό υλικό του αγώνα»: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή σαράντα τριών χιλιάδων ευρώ και ποινή διεξαγωγής αγώνα χωρίς θεατές για μία (1) αγωνιστική

Εκτός του Ολυμπιακού το πρωτοβάθμιο όργανο έχει τιμωρήσει και άλλες ομάδες, όπως στον Παναθηναϊκό 9.000 ευρώ. Αναλυτικά:

- ΠΑΕ ΑΕΠ Ηρακλής: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της καθώς επίσης και για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή πέντε χιλιάδων πεντακοσίων ευρώ.

- ΠΑΕ Παναθηναϊκός: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή εννέα χιλιάδων ευρώ.

- ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: χρηματική ποινή τεσσάρων χιλιάδων ευρώ.