VIDEO analysis: Ο Πάρντο κόντρα στη Φενέρμπαχτσε

Ο Φελίπε Πάρντο έκανε ντεμπούτο με τον Ολυμπιακό και το Contra.gr παρακολούθησε τις κινήσεις του κόντρα στη Φενέρμπαχτσε.

VIDEO analysis: Ο Πάρντο κόντρα στη Φενέρμπαχτσε
Πάρντο-Ολυμπιακός INTIME SPORTS

Ο Φελίπε Πάρντο έκανε το ανεπίσημο ντεμπούτο του με τη φανέλα του Ολυμπιακού και το Contra.gr σας δίνει την ευκαιρία να δείτε όλες τις επαφές που είχε με την μπάλα. Ο Κολομβιανός αγωνίστηκε στο πρώτο ημίχρονο της φιλικής ήττας των ερυθρόλευκων με 3-2 απ’τη Φένερμπαχτσε.

Προφανώς είναι νωρίς για σίγουρα συμπεράσματα, πόσω μάλλον όταν ο Πάρντο αγωνίστηκε λίγο και έκανε μόλις πριν από δύο μέρες την πρώτη προπόνηση με τη νέα ομάδα του. Όμως, στο βίντεο που ακολουθεί, μπορείτε να πάρετε μια πρώτη γεύση απ’τον τρόπο παιχνιδιού του.

Καλές επαφές με την μπάλα

Άσχημη πάσα είχε μόλις μία, στο 2ο λεπτό, όταν και έσπευσε αμέσως να πιέσει για να εμποδίσει τη Φενέρ να βγει γρήγορα στην επίθεση. Όλες οι επαφές του ήταν καλές, με κοντινά κοντρόλ που του επέτρεψαν να κρατάει την μπάλα σε μικρό χώρο, μέχρι να απελευθερωθεί ή να βρει συμπαίκτη του.

Δεν επιχείρησε μεγάλες αλλαγές παιχνιδιού ή κάθετες, οι πάσες του ήταν σίγουρες και κοντινές.

Όσες φορές είχε την ευκαιρία, πήγε στο ένας μ' έναν και έδειξε να έχει την ευχέρεια να περάσει τον αντίπαλο. Δεν εκβίασε ντρίμπλες, αντιθέτως έψαχνε συχνά τη συνεργασία με τον Ελαμπντελαουϊ. Σε μία φάση μάλιστα χρησιμοποίησε το overlap του Ομάρ ως "δόλωμα" για να σεντράρει.

Όταν ο αντίπαλος "κολλούσε" πάνω του, η πρώτη σκέψη του ήταν να φύγει γρήγορα στον χώρο. Δύο φορές κινήθηκε στην κόντρα ως 2ος επιθετικός, την πρώτη τον έκοψε με φάουλ και κίτρινη ο Νάνι και τη δεύτερη ήταν οφσάιντ.

Η άμυνα και η "λάθος" πλευρά

Στην άμυνα ήταν τυπικός, στο χώρο του, ενώ στην τελευταία φάση του ημιχρόνου κυνήγησε την μπάλα για να πιέσει και τελικά να οδηγηθεί σε λάθος η Φενέρ.

Απ' το 28' μέχρι το 43' άλλαξε θέσεις με τον Ντουρμάζ και πήγε αριστερά. Εκεί "χάθηκε" και σχεδόν δεν ακούμπησε την μπάλα, όπως συνέβη και με τον Σουηδό όταν έπαιζε εκεί, κυρίως γιατί ο Ολυμπιακός έπαιξε περισσότερο απ' τα δεξιά.

Δεν του δόθηκε η ευκαιρία να απειλήσει και ο ίδιος δεν εκβίασε κάποια τελική προσπάθεια.

Όλα τα παραπάνω μπορείτε να τα δείτε στο βίντεο που σας ετοιμάσαμε:

Διαβάστε ακόμη

Ολυμπιακός - Φενέρμπαχτσε 2-3 (VIDEOS)

Το εκπληκτικό coast to coast του Μπουχαλάκη

Σίλβα: "Θα είμαστε έτοιμοι, όταν χρειαστεί"

News 24/7

24MEDIA NETWORK