Θλάση ο Φουστέρ

Δύο εβδομάδες εκτός αγώνων θα μείνει ο Νταβίδ Φουστέρ, ο οποίος υπέστη θλάση στην προπόνηση. Η αποστολή που επέλεξε ο Ερνέστο Βαλβέρδε για τον αγώνα της Τετάρτης με τη Δόξα Δράμας.

Θλάση ο Φουστέρ
INTIME SPORTS

Ενός κακού μύρια έπονται. Στην προπόνηση της Τρίτης ο Νταβίδ Φουστέρ υπέστη θλάση στον δεξιό προσαγωγό -όπως έδειξε η μαγνητική τομογραφία στην οποία υπεβλήθη- και σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις του ιατρικού επιτελείου θα τον κρατήσει εκτός αγωνιστικών χώρων για περίπου δύο εβδομάδες. Αυτό σημαίνει ότι χάνει σίγουρα τα παιχνίδια με Παναιτωλικό, Αρσεναλ και Κέρκυρα.

Κατά τα λοιπά, ο Ερνέστο Βαλβέρδε ανακοίνωσε επίσημα τους 18 ποδοσφαιριστές για τον εξ αναβολής αγώνα της Τετάρτης (19:00) με τη Δόξα Δράμας στο γήπεδο Καραϊσκάκης. Αυτοί είναι οι: Κοστάνσο, Μέγερι, Τοροσίδης, Μανιάτης, Α. Παπαδόπουλος, Ζαραδούκας, Μαρκάνο, Χολέβας, Μοδέστο, Αμπντούν, Ποτουρίδης, Χαβίτο, Μόνχε, Ιμπαγάσα, Φετφατζίδης, Τζιμπούρ, Πάντελιτς, Μιραλάς.

Η είδηση είναι ότι συμπεριελήφθη για πρώτη φορά στην αποστολή ο Γιάννης Ζαραδούκας, ο οποίος δεν αποκλείεται να βρεθεί στο αρχικό σχήμα, ενώ επιστρέφει, όπως είχαμε τονίσει, και ο Αριέλ Ιμπαγάσα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK