Ήρθε η πρόταση για τον Μιλιβόγεβιτς!

Επιμένουν στην Αγγλία ότι ο Σέρβος δεν αποκλείεται ν' αποχωρήσει άμεσα από τον Ολυμπιακό και να συνεχίσει την καριέρα του στην Κρίσταλ Πάλας. Οι Λονδρέζοι έριξαν στον τραπέζι τα εκατομμύριά τους και περιμένουν πλέον τους "ερυθρόλευκους".

ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÏÓÖÐ - ÃÉÏÕÍÃÊ ÌÐÏÉÓ / EUROPA LEAGUE / OLYMPIAKOS - YOUNG BOYS
milivogevic EUROKINISSI SPORTS

Έντονη κινητικότητα τις τελευταίες ώρες στην Αγγλία με κεντρικό πρόσωπο των εξελίξεων τον Λούκα Μιλιβόγεβιτς. Το μπαράζ δημοσιευμάτων την Κυριακή (22/1) σαν να φαίνεται ότι δεν ήταν και τόσο... τυχαίο, καθώς -οι έγκυρες πληροφορίες που προέρχονται από το Νησί- οδηγούν στο συμπέρασμα ότι η Κρίσταλ Πάλας έχει ήδη καταθέσει επίσημη πρόταση και περιμένει την αντίδραση των Πρωταθλητών.

Το ότι ο Μιλιβόγεβιτς κάνει "γκελ" σε ομάδες τηςPremier Leagueδεν είναι κάτι που το μάθαμε τώρα. Ολόκληρη Λέστερ, ένα κλαμπ που κατέκτησε το πρωτάθλημα την περσινό σεζόν, μπήκε στο χορό, αλλά... έφαγε τα μούτρα της. Αυτό τουλάχιστον αποκάλυψε ο ίδιος Μιλιβόγεβιτς σε συνέντευξη που είχε δώσει στην πατρίδα του.

Ακούστηκαν επίσης διάφορες ομάδες: Γουότφορντ, Χαλ, Σάντερλαντ, Γουέστ Χαμ και εσχάτως και η Κρίσταλ Πάλας. Κρατάμε λοιπόν την τελευταία. Η ομάδα του Λονδίνου είναι αυτή που -σύμφωνα με τα όσα διαδίδουν οι Άγγλοι- "καίγεται" για την απόκτηση αμυντικού χαφ και στο πλάνο τους ο "Μίλι" μοιάζει ως ο ιδανικός ποδοσφαιριστής.

Μάλιστα το βράδυ της Δευτέρας ραδιόφωνα στο Νησί βούιζαν για επίσημη πρόταση που έχει καταθέσει η Κρίσταλ Πάλας στους "ερυθρόλευκους". Πρόταση για να γίνει άμεσα ο Σέρβος χαφ κάτοικος Λονδίνου.

Από εκεί δηλαδή που δεν φαινόταν να υπάρχει εξέλιξη στην υπόθεση του Σέρβου και έμοιαζε να πηγαίνει για το καλοκαίρι, η αγγλική ομάδα "γκάζωσε"! Αυτό -επαναλαμβάνουμε- προκύπτει από το Νησί.

Τι ποσά ακούγονται; Στο Λονδίνο υποστηρίζουν ότι οι "αετοί" έχουν ενδεχομένως φτάσει και στα 15 εκατομμύρια ευρώ! Αν, όντως, ισχύουν αυτά τα ποσά και δεν είναι "ράδιο αρβύλα", ο Ολυμπιακός θα την εξετάσει πολύ σοβαρά την πρόταση όντας αναγκασμένος να βάλει κάτω τα πράγματα για να αποφασίσει για το μέλλον του αρχηγού του.

Εξ αρχής στη σεναριολογία που υπήρχε πριν από τα Χριστούγεννα γύρω από τον Μιλιβόγεβιτς, ο ποδοσφαιριστής και ο Ολυμπιακός ήταν και είναι πάντοτε σε ανοικτή γραμμή. Ο Λούκα έχει αφήσει να εννοηθεί ότι δεν πρόκειται να πιέσει τους "ερυθρόλευκους". Αν ήθελε άλλωστε να τους πιέσει, τότε ήδη θα φορούσε τη φανέλα της Λέστερ. Θα μιλήσουν πάντως μαζί και θ' αποφασίσουν από κοινού.

Γενικότερα, αναμένεται μία καυτή εβδομάδα με πρωταγωνιστή τον Σέρβο, αν λάβουμε υπόψη τα όσα ακούγονται τις τελευταίες ώρες στο Λονδίνο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Mιλιβόγεβιτς όπως... Μανωλάς

News 24/7

24MEDIA NETWORK