Ζιοβάνι: "Θέλω να γίνει κάτι σωστό"

Στα παλιά του λημέρια, στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού στο Ρέντη, βρέθηκε την Παρασκευή (19/10) ο Ζιοβάνι Σίλβα ντε Ολιβέιρα.

Ζιοβάνι: "Θέλω να γίνει κάτι σωστό"

Ο Bραζιλιάνος, που κατέχει εξέχουσα θέση στις καρδιές των φίλων του Ολυμπιακού, είχε την ευκαιρία να τα πει για λίγη ώρα με τον παλιό του συμπαίκτη (τη σεζόν 2004-05) και νυν βοηθό προπονητή της ομάδας, Αντώνη Νικοπολίδη, τον συμπατριώτη του Ντιόγκο, αλλά και τους Λεονάρντο Ζαρντίμ και Πάουλο Μασάντο.

Ο Ζιοβάνι στη νέα επαφή που είχε με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού, είπε ότι «θέλω να βοηθήσω, αυτό που με ενδιαφέρει είναι να γίνει κάτι σωστό και προς όφελος του συλλόγου» και εντός της ημέρας αναμένεται να δώσει την απάντησή του στο πρόεδρο της ΠΑΕ Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος του πρότεινε να αναλάβει ρόλο σκάουτερ στη Βραζιλία.

Ο Ολυμπιακός θα βραβεύσει τον σπουδαίο βραζιλιάνο για την προσφορά του στην ομάδα το Σάββατο το απόγευμα στο «Γ. Καραϊσκάκης» λίγα λεπτά πριν από την έναρξη του αγώνα με τη SKODA Ξάνθη (17:15, NS2). Την ίδια ώρα από τα μάτριξ του γηπέδου θα προβληθεί βίντεο-αφιέρωμα στον Ζιοβάνι με όλες τις μεγάλες του στιγμές κατά την εξαετή παρουσία του με την ερυθρόλευκη φανέλα.

Διαβάστε ακόμη:

Με Βλαχοδήμο και Τάτο με Ξάνθη

Χωρίς Γκλέισον, Μπέρτο και Μπαξεβανίδη η Ξάνθη

Η πρόταση του Μαρινάκη στον Ζιοβάνι

Ζαρντίμ: "Ολοι προσπαθούμε για ένα καλύτερο θέαμα"

Ζιοβάνι: "Οποτε έρχομαι στην Ελλάδα αισθάνομαι ότι δεν έχω φύγει"

News 24/7

24MEDIA NETWORK