Γυρίζει σελίδα

Ολοκληρώθηκε και επίσημα η μεταβίβαση του πλειοψηφικού πακέτου μετοχών της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου.

Γυρίζει σελίδα

Οι νέοι ιδιοκτήτες της ομάδας είναι επιχειρηματίες που βρίσκονται ήδη στο Δ.Σ της ΠΑΕ, το οποίο συστάθηκε πριν από ενάμιση μήνα.

Επικεφαλής του νέου σχήματος θα είναι ο Γιώργος Τόρης και 3-4 ακόμα μέλη του Δ.Σ, τα ονόματα των οποίων αναμένεται να γίνουν γνωστά από τη Δευτέρα (01/08), δύο ημέρες πριν από την προγραμματισμένη απόφαση για την έφεση στη Δευτεροβάθμια Επιτροπή της Super League.

Εξάλλου, ένα πρόβλημα που έχει προκύψει στον Ολυμπιακό Βόλου αφορά στους ξένους παίκτες του ρόστερ. Σε περίπτωση που η ομάδα υποβιβαστεί τελικά στη Football League, θα πρέπει να διώξει τους 9 από τους 16 μη Έλληνες ποδοσφαιριστές που διαθέτει, καθώς ο κανονισμός λέει ότι ο κάθε σύλλογος θα πρέπει να διαθέτει 7 ξένους.

Αυτομάτως, αν οριστικοποιηθεί ο υποβιβασμός των "ερυθρολεύκων", κάποιοι ξένοι παίκτες όπως ο Τομάς, ο Σζέλεσι και ο Μόνχε θα μείνουν ελεύθεροι, όπως προβλέπει ένας ειδικός όρος που έχουν υπογράψει με την ομάδα του Βόλου.

Όπως εύκολα διαπιστώνει κανείς, σε περίπτωση που ο θεσσαλικός σύλλογος αποχαιρετήσει τη μεγάλη κατηγορία, θα χάσει και αρκετά χρήματα από τη στιγμή που ορισμένοι παίκτες θα μείνουν ελεύθεροι.

News 24/7

24MEDIA NETWORK