"Άναψε κόκκινο" για Τούμπα

Η Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης απάντησε αρνητικά στην οργανωμένη παρουσία των οπαδών της ομάδας του Αγρινίου, για το ματς της Τούμπας με τον ΠΑΟΚ

"Άναψε κόκκινο" για Τούμπα

Μόνο με οπαδούς του ΠΑΟΚ θα διεξαχθεί τελικά το ματς της Κυριακής (20/11) ανάμεσα στο "Δικέφαλο" και τον Παναιτωλικό. Η διοίκηση της ομάδας του Αγρινίου είχε θέσει αίτημα στους "ασπρόμαυρους" διοικούντες για παρουσία των οπαδών τους στην Τούμπα. Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ το έκανε δεκτό, όμως, η Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης είπε όχι.

Στη σύσκεψη για τα μέτρα τάξης που έγινε το μεσημέρι της Δευτέρας (14/11) στα γραφεία της "ασπρόμαυρης" ΠΑΕ το ζήτημα τέθηκε επί τάπητος, με τους τρεις (!) εκπροσώπους της ομάδας του Αγρινίου, που ήταν παρόντες, να πιέζουν να γίνει αποδεκτό. Οι "ασπρόμαυροι" από την πλευρά τους ήταν σύμφωνοι στο αίτημα, καθώς, πρέπει να σημειώσουμε, έχουν ζητήσει κι αυτοί εισιτήρια για τους οπαδούς του "Δικέφαλου" στον αγώνα του δεύτερου γύρου.

Τόσο η πίεση των εκπροσώπων του Παναιτωλικού, όμως, όσο και η σύμφωνη γνώμη των ανθρώπων του ΠΑΟΚ έπεσαν στο κενό. Συνάντησαν, για την ακρίβεια, τη σθεναρή άρνηση των εκπροσώπων της ΕΛ.ΑΣ, οι οποίοι τόνισαν ότι η Αστυνομία δεν συναινεί, αφού υπάρχει την ερχόμενη Κυριακή (20/11) στη Θεσσαλονίκη και ο αγώνας της Δόξας Δράμας με τον Πανιώνιο, στο Καυτανζόγλειο, όσο και ο αγώνας του Ηρακλή με τον Ολυμπιακό Κυμίνων.

Μάλιστα, είναι χαρακτηριστικό ότι στη διάρκεια της συζήτησης ειπώθηκε από την πλευρά των εκπροσώπων της ΕΛ.ΑΣ ότι είναι πάγια η άρνηση της Αστυνομίας για μετακίνηση οπαδών, οπότε αυτό σημαίνει ότι και στο μέλλον παρόμοια αιτήματα με αυτό του Παναιτωλικού από άλλες ομάδες θα έχουν παρόμοια τύχη.

News 24/7

24MEDIA NETWORK