Δεν θα συνεχίσει ο Ράφαελ, αποφασίζει ο Πόντες για Αλβες, Μορένο

Η απόκτηση του Δημήτρη Κυριακίδη από τον Παναιτωλικό έβαλε τους τίτλους τέλους στην καριέρα του Ράφαελ στο Αγρίνιο.

Δεν θα συνεχίσει ο Ράφαελ, αποφασίζει ο Πόντες για Αλβες, Μορένο

Με τη μεταγραφή του Ελληνα πορτιέρο, που ανακοινώθηκε νωρίτερα την Τρίτη, ο Αγρίνιος καλύπτεται στη θέση του τερματοφύλακα και έτσι αφήνει τον Βραζιλιάνο να αναζητήσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του (πιθανότατα στην πατρίδα του).

Η τύχη του Αλβες και του Μορένο θα κριθεί από τον Λιονέλ Πόντες. Αν ο Πορτογάλος κρίνει ότι μπορεί κάποιος από τους δύο να βοηθήσει, τότε αναμένεται να παραμείνει. Είναι όμως σαφές ότι ο Πόντες έχει ήδη προτείνει και άλλους παίκτες από την πατρίδα του με τους οποίους έχει κάνει και τις σχετικές κουβέντες.

Στο Αγρίνιο πάντως ευελπιστούν ότι σύντομα θα έχουν κλείσει το μεγαλύτερο μέρος του ρόστερ αλλά όπως χαρακτηριστικά τονίζεται "αφήνουμε τα καλύτερα για το τέλος".

Μηχανή του χρόνου ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ

Η 'ασυγχώρητη' από τους Ρωμαίους παρθενία των Χριστιανών και η ποινή του δημόσιου βιασμού

Γιατί οι Ρωμαία αντιμετώπισαν την παρθενία των γυναικών που ασπάστηκαν το Χριστιανισμό ως μέγα εχθρό. Ο δήμιος αναλάμβανε την εκτέλεση του δημόσιο βιασμού τους ή ακόμη και ο ίδιος ο αυτοκράτορας

Κύπρος ΚΥΠΡΙΑΚΟ

Γιαλλουρίδης στο NEWS 247: Να μην θυσιάσουμε την Κύπρο

Τους κινδύνους της «άνισης διαπραγμάτευσης» για την επίλυση του Κυπριακού υπογραμμίζει σε συνέντευξή του στο NEWS 247 o Καθηγητής Διεθνούς Πολιτικής κ. Χριστόδουλος Γιαλλουρίδης, ο οποίος τονίζει ότι «η ελληνική πλευρά δεν διαπραγματεύεται με τους Τουρκοκύπριους, αλλά ουσιαστικά με την Άγκυρα»

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ