Φορτσάρουν για επιθετικό στο Αγρίνιο

Οι μέρες περνούν και πλησιάζουν συνεχόμενα ματς, από εκείνα που ο Παναιτωλικός ευελπιστεί σε αποτελέσματα, με στόχο τη γρήγορη παραμονή. Έτσι οι άνθρωποι της Αγρινιώτικης ομάδας εντείνουν τις προσπάθειες να κλείσουν επιθετικό, που έχει ζητήσει από καιρό ο Τεννές.

Φορτσάρουν για επιθετικό στο Αγρίνιο

Στους κόλπους του συλλόγου αναγνωρίζουν ότι υπάρχει σχετική αργοπορία στις μεταγραφικές τους κινήσεις, καθώς ο Ιανουάριος και ο Φεβρουάριος θα καθορίσουν κατά πολύ τη παρουσία των νεοφώτιστων συνολικά στο πρωτάθλημα. Είναι (όπως έχουμε ξαναγράψει) το χρονικό διάστημα που οι "κυανοκίτρινοι" θα δώσουν παιχνίδια στα οποία μπορούν να προσβλέπουν σε βαθμούς, διότι τις έξι τελευταίες αγωνιστικές το πρόγραμμα δεν είναι το ίδιο βατό.

Σε συνδυασμό με την επιδίωξη των διοικούντων να βρουν παίκτες στο εξωτερικό, υπολογίζεται και η πιθανότητα να χρειαστεί διάστημα προσαρμογής στα ελληνικά δεδομένα.

Αυτή η πίεση χρόνου έχει φέρει πλέον τους ιθύνοντες της ομάδας να βρίσκονται κοντά σε συμφωνία με επιθετικό από το εξωτερικό, ξεπερνώντας το φόβο μιας αποτυχημένης επιλογής, όπως αποδείχθηκε αυτή του Μπαμόγκο. Ο Ιρλανδός Κάλεμπ Φόλαν που προτάθηκε δεν είναι πρώτη επιλογή και θα εξετασθεί περισσότερο αν δεν κλειστεί άλλος επιθετικός ως το βράδυ της Κυριακής.

Όσον αφορά τον Ουρουγουανό μπακ Αντριάν Γκουνίνο ενδιαφέρει τους Αγρινιώτες, αλλά δεν αποφασίζουν, τουλάχιστον προς το παρόν, να καλύψουν το κασέ του ποδοσφαιριστή. Μετά το ματς της Νέας Σμύρνης προσδοκούν να έχουν κατασταλάξει πόσο απαραίτητος είναι για το δεξί άκρο της άμυνας.

Χωρίς προβλήματα, με οικογενειακό δίτερμα και το ευχάριστο νέο της συμμετοχή του Καμαρά έγινε η προπόνηση της Παρασκευής, στην οποία δεν πήραν μέρος οι τραυματίες Κουτρομάνος, Θεοδωρίδης, Μπουμάλ, Κούσας, που έκαναν θεραπεία. Η προετοιμασία για τον αγώνα της Κυριακής με τον Πανιώνιο θα ολοκληρωθεί με προπόνηση που θα γίνει το Σάββατο (11.30) και στη συνέχεια η αποστολή θ’ αναχωρήσει για την Αθήνα.

* Λύθηκε κοινή συναινέσει το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή Μουχαμαντού Σέγε.

News 24/7

24MEDIA NETWORK