Ντολεζάι: "Στην Τούμπα για θετικό αποτέλεσμα"

Ο ποδοσφαιριστής του Παναιτωλικού Πέτερ Ντολεζάι, μίλησε για το παιχνίδι της Κυριακής (20/11) με τον ΠΑΟΚ, τονίζοντας ότι η ομάδα του πρέπει να αντέξει στην πίεση αν θέλει να πάρει κάτι από το συγκεκριμένο ματς.

Ντολεζάι: "Στην Τούμπα για θετικό αποτέλεσμα"

Οι Δημήτρης Σαλπιγγίδης και Αντελίνο Βιεϊρίνια αποτελούν "πονοκέφαλο" για όλες τις αντίπαλες άμυνες και ο Παναιτωλικός δεν θα μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση. Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης "Sport 103" για το ερχόμενο (20/11) παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, ο Πέτερ Ντολεζάι φανέρωσε τις σκέψεις του ίδιου και των συμπαικτών του για τους δύο παίκτες του "Δικέφαλου", στους οποίους πρέπει να δείξουν ιδιαίτερη προσοχή, όπως χαρακτηριστικά είπε.

Ο Σλοβάκος αμυντικός της ομάδας του Αγρινίου τόνισε ακόμη ποιες είναι οι βλέψεις των "κυανοκίτρινων" στο συγκεκριμένο παιχνίδι, αλλά και ποιες είναι οι εντυπώσεις που έχει από τον ΠΑΟΚ από προηγούμενα παιχνίδια απέναντι στους "ασπρόμαυρους" που έδωσε ο ίδιος με τη φανέλα του Ολυμπιακού Βόλου.

Δήλωσε ο Πέτερ Ντολεζάι: "Αγωνίζομαι σε μία ομάδα της Super League και είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος. Έχουμε καταφέρει να μαζέψουμε τέσσερις βαθμούς εκτός έδρας με την ομάδα μου και θα προσπαθούμε ακόμη περισσότερο στα επόμενα παιχνίδια. Υπήρχε μεγάλη αβεβαιότητα από μέρους μου στην αρχή της χρονιάς με όλα όσα γινόντουσαν με τον Ολυμπιακό Βόλου".

Για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ: "Περιμένουμε το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Ακόμη και αν καταφέρουμε να πάρουμε το βαθμό θα είμαστε ικανοποιημένοι. Εμείς θα προσπαθήσουμε να παλέψουμε το ματς, έχουμε προετοιμαστεί και θα πάμε στη Θεσσαλονίκη για το καλύτερο. Ο ΠΑΟΚ προέρχεται από άσχημα αποτελέσματα και σίγουρα θέλει ένα ξέσπασμα. Ο ΠΑΟΚ είναι ΠΑΟΚ και δεν πρέπει να τον υποτιμήσεις σε καμία περίπτωση".

Για τα παιχνίδια που έχει έρθει αντιμέτωπος με τον ΠΑΟΚ: "Πέρσι με τον Ολυμπιακό Βόλου είχαμε καλές εμφανίσεις απέναντι στον ΠΑΟΚ, αλλά δεν καταφέραμε να πάρουμε κάτι θετικό. Θυμάμαι ακόμη τη βαριά ήττα στην Τούμπα. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί στα πρώτα 20 λεπτά. Αν ανταποκριθούμε, πιστεύω ότι μπορούμε να αντέξουμε για να πάρουμε κάτι θετικό. Οι παίκτες του "Δικεφάλου" είναι κουρασμένοι, αλλά είναι μεγάλοι παίκτες. Θέλουν ιδιαίτερη προσοχή οι Σαλπιγγίδης και ο Βιεϊρίνια και σίγουρα δεν πρέπει να τους αφήσουμε από τα μάτια μας".

News 24/7

24MEDIA NETWORK